10 sexy πράγματα για να δοκιμάσεις με τον σύντροφο σου

Είναι καλό να δοκιμάζουμε νέα πράγματα και να κάνουμε μικρές χειρονομίες για να κρατήσουμε το ρομαντισμό και την αγάπη ζωντανή! Έχω 10 από τα κορυφαία σέξι πράγματα για να δοκιμάσετε με τον άνθρωπο σας σε περίπτωση που ψάχνετε μερικούς τρόπους για να ανάψετε τη φλόγα! Διαβάστε…


1. Κοιμηθείτε στα σατέν

Τα σατέν σεντόνια, όχι μόνο μειώνουν την τριβή πάνω στο δέρμα σας, αλλά αισθάνεστε εκπληκτικά πάνω σ αυτά! Προμηθεύσου ένα σύνολο σε ένα παθιασμένο χρώμα και ρίξε το στο κρεβάτι σας για μια πολυτελή νύχτα που θα περάσετε με τον αγαπημένο σας.

2. Πάρτε κάποιο Shea Butter Σαπούνι

Πάρε ένα σαπούνι φτιαγμένο από βούτυρο καριτέ και χρησιμοποίησε το για μια τέτοια περίσταση. Έχει και τόσα πολλά οφέλη για το δέρμα ! Γεμίστε την μπανιέρα, μπείτε μέσα και χρησιμοποιήστε το εναλλάξ, τρίψτε απαλά και αισθησιακά ο ένας την πλάτη του άλλου.

3. Δοκιμάστε Έλαια Μπάνιου

Γεμίστε την μπανιέρα, μπορείτε να προσθέσετε μερικές σταγόνες γιασεμί ή αιθέριο έλαιο μέντας για να αυξήσει τις αισθήσεις σας και να μαλακώσει το δέρμα σας. Μερικά κεριά και ένα αφρώδη ποτό θα σφραγίσει το deal!

4. Πάρτε κάποιο Κασμίρ

Ένα από τα πιο ξεκούραστα και σέξι πράγματα για να δοκιμάσετε με τον άνθρωπο σας είναι να γλιστρήσετε σε κάποιες πιτζάμες κασμίρι! Δεν συμφωνείτε ότι βλέποντας ο ένας τον άλλον σε ωραία πιτζάμες είναι πολύ καλύτερα από αυτές τις φαρδιές φόρμες σπιτιού;

5. Παιχνίδι και φαγητό στο κρεβάτι

Αντί να βιαστείτε το πρωί, να περάσετε μερικά λεπτά μαζί αγκαλιά στο κρεβάτι και να πάτε για πρωινό, κάντε κάτι διαφορετικό . Εδώ είναι ένα από τα πιο σέξι πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε με τον άνθρωπο σου. Πάρτε λίγο σταφύλι, και ρίξτε μια κουταλιά μέλι σε αυτό. Τώρα πηγαίνετε στο κρεβάτι και παίξτε μ αυτό.

6. Διαβάστε μεγαλοφώνως

Μπορεί να εκπλαγείτε με το πόσο απολαυστικό μπορεί να είναι να διαβάσετε μεγαλόφωνα ο ένας στον άλλο! Επιλέξτε κάτι που σας αρέσει και τους δύο, είτε αυτό είναι ποίηση ή μια ερωτική επιστολή που έχετε γράψει οι ίδιοι.

7. Δοκιμάστε κεριά

Την επόμενη φορά, πάρτε μερικά χαλαρωτικά κεριά. Υπάρχουν ειδικά κεριά συγκεκριμένα γι αυτές τις περιστάσεις. Όπως το κερί που λιώνει σαν λάδι μασάζ και πραγματικά αισθάνεται τέλεια αν το ρίχνεις επάνω στο δέρμα . Αυτό το μικρό τέχνασμα είναι ένα από τα πιο σέξι πράγματα για να προσπαθήσεις με τον άντρα σου!

8. Φέρτε ένα σνακ στο κρεβάτι

Τι συνέβη με τη διατροφή; Είναι μια ξεχασμένη τέχνη αγάπης! Λοιπόν, τώρα μπορείτε να τη φέρετε πίσω! Έχετε ένα δίσκο γεμάτο με τρόφιμα και σνακ για να έχετε δίπλα στο κρεβάτι. Φρούτα, διάφορα τυριά, σοκολάτες και άλλα μικρά πράγματα!

9. Κάντε το διαφορετικό

Ένα από τα αγαπημένα απόλυτα σέξι πράγματα για να δοκιμάσετε είναι αυτή η συμβουλή: Έχετε ένα μπαλκόνι ή μία δικιά σας αυλή; Αργά το βράδυ ψήστε hot dogs, ή ότι άλλο θέλετε, στρώστε μια κουβέρτα κάτω και στη συνέχεια χαθείτε κάτω από τα αστέρια! Αν ο καιρός το επιτρέπει φυσικά. Δημιουργήστε μια αυτοσχέδια "σκηνή" και μείνετε εκεί όλο το βράδυ..θα λειτουργήσει!

10. Κάντε την προσπάθεια

Η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω είναι να θυμάστε πάντα να κάνετε την προσπάθεια. Αφήστε σημειώματα αγάπης γύρω για να τα βρει, ή να φορέστε το αγαπημένο του ρούχο μόνο και μόνο για να τον ευχαριστήσετε. Αν κάνετε τον κόπο, θα πετύχει!

Αυτές είναι οι δικές μας συμβουλές που μπορείτε να δοκιμάσετε με τον άνθρωπο σας, Τι γίνεται όμως με τους αναγνώστες μας; Παρακαλώ σχολιάστε παρακάτω αν έχετε σέξι πράγματα και θέλετε να τα μοιραστείτε μαζί μας για να δοκιμάσουμε με τον άνθρωπό μας…

--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!