Ντουλάπες Διασήμων - Όνειρο κάθε γυναίκας

Όλοι μας έχουμε στο μυαλό μας τη ντουλάπα ως ένα μέρος που βάζουμε τα ρούχα μας και αναρωτιόμαστε γιατί ποτέ δε μας φτάνει ο χώρος. Άλλοι φαίνεται πως δεν έχουν τέτοια προβλήματα, αφού η ντουλάπα τους είναι όση ένα σπίτι! Πρόκειται για τις celebrities του Hollywood, οι οποίες δεν έχουν πρόβλημα χώρου, με αποτέλεσμα οι ντουλάπες τους να θυμίζουν κατάστημα ρούχων!
Ίσως τις φαντάζεσαι γεμάτες υπέροχα ρούχα και παπούτσια, στιλάτες τσάντες και εντυπωσιακά αξεσουάρ! Ε λοιπόν, καλά φαντάζεσαι!
Οι ντουλάπες των περισσοτέρων celebrities είναι απλά υπέροχες! Επειδή όμως, αν δεν το δεις δεν θα το καταλάβεις, παρακάτω σου έχουμε συγκεντρώσει μερικές φωτογραφίες από τις ντουλάπες, των πιο γνωστών celebrities!
Μπορεί να μην διαθέτεις τον ίδιο μεγάλο χώρο, ωστόσο είμαι σίγουρη ότι όλο και κάποια ιδέα μπορείς να “κλέψεις” για την διακόσμηση της δική σου ντουλάπας!
Δες λοιπόν ιδέες Décor και ρίξε μια κλεφτή ματιά μέσα στις Ντουλάπες των Celebtities!
Τα διάσημα κορίτσια αγαπούν ένα και μόνο πράγμα: τη ντουλάπα τους!
 Άλλες μπορεί να λατρεύουν τα παπούτσια αφού είναι σταθερή αξία και δεν αλλάζει το νούμερο τους (όπως δυστυχώς με το σώμα), άλλες τα αξεσουάρ ή άλλες τα ρουχαλάκια, όλες όμως είναι κολλημένες με τις ντουλάπες τους! Ρίξε μια ματιά στις ντουλάπες του Χόλιγουντ και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα για τα θαύματα που μπορεί να κάνει η ματαιοδοξία των γυναικών:


Η Κιμ Καρντάσιαν δεν θεωρείται άδικα η απόλυτη fashionista! Αρκεί μόλις μια ματιά στην ντουλάπα της και η πληροφορία ότι μετέτρεψε ένα δωμάτιο στο σπίτι της που προοριζόταν για ξενώνας σε ντουλάπα, για να καταλάβεις τον λόγο!

H Κριστίνα Αγκιλέρα αγαπάει τα παπούτσια και της φαίνεται! Θα έλεγε κανείς ότι πρόκειται για βιβλιοθήκη παπουτσιών! Δεν την αδικούμε όμως, αφού μετά την εγκυμοσύνη της και το δράμα της συνεχούς αυξομείωσης του σωματικού βάρους, είναι τα μόνα που της δίνουν παρηγοριά.


Η Εύα Λονγκόρια αγαπάει τα τζιν και φαίνεται! Το πιο κλασικό και ταυτόχρονα σέξι κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου που κολακεύει απόλυτα το "it" σημείο του γυναικείου σώματος έχει το όνομα: τζιν παντελόνι! Η Λονγκόρια τα έχει ταξινομημένα, έτσι ώστε να βρίσκει εύκολα αυτό που αντιπροσωπεύει τη διάθεση της κάθε φορά!

Η Tamara Mellon, ιδρυτής της Jimmy Choo, στεγάζει 400 ζευγάρια παπούτσια της σε πολλές ντουλάπες. Η Tamara οργανώνει τις γόβες της με βάση τον τύπο και το χρώμα όπως βλέπεις παραπάνω.



Η πλούσια ντουλάπα της Paris Hilton περιλαμβάνει ένα ντουλάπια από καθρεφτες, ροζ χαλί και κρυστάλλινο πολυέλαιο.








Αν υπήρχε βραβείο ντουλάπας αυτο δικαιωματικά θα το έπαιρνε η Mariah Carey, αφου όπως βλέπεις στις δυο παραπάνω εικόνες, έχει μια γιγαντιαία ντουλάπα σε 12.000 τετραγωνικά πόδια του Μανχάταν. "Έχω περίπου 1000 ζευγάρια παπούτσια, αλλά τα περισσότεροι από αυτά βρίσκονται σε χώρο αποθήκευσης», λέει Mariah. Η ντουλάπα της είναι οργανωμένη σύμφωνα με το χρώμα και το υλικό, καθώς και ειδική ομάδες.




Οι Tamara Ecclestone και Petra διαθέτουν περίπου 300 ζεύγη από ψηλοτάκουνιες γόβες, με περίπου 200 ζευγάρια παπούτσια Christian Louboutin. Η ντουλάπα παπουτσιών της Tamara αποτιμάται πάνω από $ 100.000, ενώ η συνολική γκαρνταρόμπα της είναι σχεδόν 1,6 εκατομμύρια δολάρια. Από την άλλη πλευρά, η Petra προτιμά να δαπανήζει τα χρήματα της για μπαλαρίνες, glamour φορέματα και κοσμήματα.



--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!