7 Κοπλιμέντα που όλοι οι άντρες θέλουν να ακούσουν

Πώς να κάνουμε φιλοφρόνηση έναν άντρα; Ποια είναι τα κοπλιμέντα που θέλουν να ακούσουν;
Λοιπόν, πρώτα απ 'όλα, ας καταστήσουμε σαφές, ότι οι φιλοφρονήσεις δεν είναι μόνο για τις κυρίες, μπορούν επίσης να δοθούν στους άνδρες. Οι άντρες αγαπούν τα κοπλιμέντα όσο και οι γυναίκες, αλλά σπάνια σκεφτόμαστε να τους κάνουμε. Μια φιλοφρόνηση που γίνεται σε έναν άντρα ενισχύει την εμπιστοσύνη στον εαυτό του και εκτοξεύει την αυτοεκτίμηση του, ως εκ τούτου, είναι ζωτικής σημασίας να δώσουμε αυτού του είδους τη «τροφή» στον αγαπημένο μας.
Για να κάνετε μια επιδέξια φιλοφρόνηση θα πρέπει να κατανοήσετε ότι  άνδρες και γυναίκες, έχουν διαφορετικούς τύπους «επαίνων». 
Ο κύριος «κανόνας»  μιας φιλοφρόνησης σε έναν άντρα, είναι να δοθεί έμφαση και να τονίσει τον "ανδρισμό" του. 
Οι άνδρες είναι πολύ ευαίσθητοι στην υποκρισία και μπορούν να διακρίνουν την ανειλικρίνεια γρήγορα, ως εκ τούτου, απέφυγε τα "ψεύτικα", μην προσπαθήσεις να επιβαρύνεις τον άνθρωπό σας με αναληθής κολακείες, παραπλανητικά γλυκόλογια και ανειλικρινή θαυμασμό, γιατί θα το νιώσει ...
Απέφυγε επίσης του χαρακτηρισμούς "καλό παιδί", "ιππότης", "πρίγκιπας" γιατί θα του φανούν λίγο κακόγουστα όσο και αν εμείς οι γυναίκες λατρεύουμε να τα ακούμε.

Δοκίμασε λοιπόν τις παρακάτω στρατηγικές:

1. Όταν φοράει κάτι που του πηγαίνει, μη διστάσεις να εκφράσεις τον θαυμασμό σου! Πες του πόσο του πηγαίνει, πόσο όμορφος είναι και πόσο τονίζεται κάτι ιδιαίτερο πάνω του π.χ μάτια, μαλλιά, μπράτσα, γοφοί... (εσύ θα κρίνεις ανάλογα)

2. Θύμισε του ότι είσαι μαζί του γιατί περνάς καλά! Πες του ότι σε κάνει να γελάς όσο κανείς, ότι έχει μοναδική αίσθηση του χιούμορ, ότι οι στιγμές μαζί του είναι ανεκτίμητες, ότι ο χαρακτήρας του είναι ευχάριστος, ότι μαζί του μπορείς να συζητήσεις τα πάντα.

3. Δείξτου εμπιστοσύνη! Πες του ότι του έχεις εμπιστοσύνη, ότι πιστεύεις σ' αυτόν, ότι η γνώμη του μετράει πολύ για σένα και ότι μαζί του μπορείς να νιώσεις ασφάλεια για το μέλλον.

4. Ο άντρας είναι το ισχυρό φύλο κι έτσι θέλει να του συμπεριφέρεστε! Θέλει να γίνεται ο προστάτης της συντρόφου του και εσείς αυτό μπορείτε να το χρησιμοποιείστε υπέρ σας. Ζητήστε του λοιπόν τη συμβουλή του για ένα σημαντικό θέμα και τη βοήθειά του. Αφενός θα αισθανθεί χρήσιμος και δυνατός και αφετέρου θα τον κάνετε να πιστέψει ότι σας είναι απαραίτητος. Σίγουρα θα γνωρίζεται σε πιο τομέα υπερτερεί. Όποτε βάλτε τον μπροστά ώστε να αναλάβει αυτός. Αν π.χ. πιάνουν τα χέρια του άσε τον να σας επισκευάσει αυτός κάτι που σας έχει χαλάσει. Μην ξεχάσετε να τον ευχαριστήσετε και να τον επιβραβεύσετε  με τα κόλπα σας!

5. Κολάκευσέ τον για τις ικανότητες του! Πες του πόσο ικανός οδηγός είναι, πες του ότι όταν είσαι στο αμάξι του ή στη μηχανή του αισθάνεσαι σιγουριά και ασφάλεια. Αν πάλι δεν οδηγεί κάνε ένα κοπλιμέντο για τη μαγειρική του ή έστω για το πόσο καλό καφέ κάνει.

6. Θαύμασε τη δύναμή του! Βάλτου να σου σηκώσει κάτι ή να σε βοηθήσει και πες ότι θα ήταν αδύνατον να τα καταφέρεις χωρίς αυτόν. Άν πάλι δεν έχει τα απαραίτητα σωματικά προσόντα για φιλοφρόνηση, κάντου ένα κοπλιμέντο για το μυαλό του και την εξυπνάδα του. Πέστου πόσο δημιουργηκά σκέφτεται, πόσο έξυπνος και οξυδερκής είναι, σίγουρα θα το εκτιμήσει.

7. Τελευταίο και καλύτερο που λέμε; Ε, τελευταίο και σπουδαιότερο σας λέω εγώ!
Καλά λόγια για τo "κρεβάτι" του! Ένα κομπλιμέντο που πιάνει πάντα. Ακόμα και αν δεν είναι τέλειος σε όλα, αν εσείς του πείτε κάτι θετικό τότε τον έχετε κερδίσει αυτομάτως. Οι άντρες έχουν αυτογνωσία και ξέρουν τα αδύνατα και δυνατά τους σημεία, έτσι λοιπόν αν ακούσουν κάτι καλό πάνω στο επίμαχο ζήτημα τότε να ξέρετε ότι θα κάνουν τα πάντα για να γίνουν καλύτεροι και για να σας ευχαριστήσουν ακόμα περισσότερο.

 

___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!