MAC: Η συλλογή Feminine Face Άνοιξη 2014

Η εταιρεία MAC παρουσιάζει τη νέα, δροσερή συλλογή μακιγιάζ "Feminine Face" Άνοιξη 2014. Η MAC παρουσιάζει αναλυτικά, τα εξελιγμένα συστατικά της συλλογής, τα οποία προορίζονται για όλες τις πτυχές του μακιγιάζ σας. Δείτε τα προϊόντα που αποτελούν την ανοιξιάτικη συλλογή μακιγιάζ της MAC...
MAC Prep + Prime Natural Radiance
Ξεκινώντας από την αρχή , έχουμε το ιδανικό προϊόν για το ξεκίνημα του μακιγιάζ, δηλαδή την ενυδάτωση του δέρματος και την προετοιμασία για την εφαρμογή του foundation ή της πούδρας. Οι Βιταμίνες Ε και C που περιέχονται, βοηθούν στη συνολική προστασία του δέρματος , ενώ η καφεΐνη , επίσης, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των συστατικών, αφού λειτουργεί ως καταπραϋντικό του δέρματος και καθιστώντας το πιο απαλό. Η φωτεινή σκόνη που περιέχει, δε βαραίνει το μακιγιάζ και ενεργεί ως τέλειο φινίρισμα για φυσική λάμψη . Αυτό το προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος! Το αποτέλεσμα είναι φυσική και λαμπερή επιδερμίδα.


MAC Mineralize Moisture SPF 15 Foundation

Για να εξασφαλίσετε την άψογη εμφάνιση του δέρματός σας, εδώ έχουμε το πιο κατάλληλο προϊόν για gifting το δέρμα σας με ένα θεαματικό φινίρισμα, το οποίο καταφέρνει να κρύψει όλες τις ατέλειες και τα ανεπιθύμητα σημάδια. Ο δείκτης SPF 15 πράξεις γιαεξασφαλίζει προστασία από τον ήλιο.  
Το προϊόν είναι διαθέσιμο σε 18 αποχρώσεις!
 
MAC Mineralize Skinfinish
Για πολυτελή λάμψη και λαμπερό μακιγιάζ, η συλλογή μακιγιάζ MAC Feminine Face άνοιξη 2014 προσφέρει τις παρακάτω υπέροχες 3 αποχρώσεις, κατάλληλες για αξέχαστες εμφανίσεις.
• Gold Deposit
• Lightscapade
• Soft and Gentle  

MAC 188 Small Duo Fibre Face Brush

Η MAC έχει σκεφτεί τα τέλεια "εργαλεία" του μακιγιάζ  πάρα πολύ καλά. Γι 'αυτό εδώ προσφέρει αυτό το πολυ-λειτουργικό πινέλο, το οποίο είναι κατάλληλο για κάθε είδους σκοπούς.


___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!