Εύκολοι τρόποι να κάψετε θερμίδες κατά τη διάρκεια της ημέρας

Αναζητάτε έναν τρόπο για να κάψετε θερμίδες ενώ κάνετε θελήματα, ή είστε κολλημένοι στην κυκλοφορία; Κάθε θερμίδα που καίγεται κατά τη διάρκεια της ημέρας είναι ένα μπόνους! Θα εκπλαγείτε με το πόσο εύκολα μπορείτε να ενσωματώσετε αυτές τις κινήσεις για την καύση θερμίδων μέσα στην ημέρα σας .


1. Ροφήξτε τους κοιλιακούς σας

Όταν είστε κολλημένοι σε ένα κόκκινο φανάρι ή σε μποτιλιάρισμα, σφίξτε τους κοιλιακούς! Θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά θα αισθανθείτε τους μυς σας μετά από κάτι τόσο απλό.

2. Πάρε ένα master σκαλοπατιών

Κάντε το μια συνήθεια να ανεβαίνετε από τις σκάλες, όταν πρέπει να πάτε κάπου. Ανεβαίνοντας από τις σκάλες, δεν θα κάψετε θερμίδες μόνο, αλλά γυμνάσετε και τους μυς των ποδιών σας. Οπότε αφήστε το ασανσέρ για τους άλλους.

3. Μακρινή στάθμευση

Αντί να ψάχνει για το πιο κοντινό χώρο στάθμευσης στο δρόμο, παρκάρετε στην πρώτη θέση στάθμευσης που βλέπετε και πάρτε το με τα πόδια! Περπατήστε με γρήγορο ρυθμό και κάψτε τις θερμίδες!

4. Καθίστε ίσια

Ποιος θέλει να έχει κακή στάση σώματος; Όχι εσείς, καθίστε σε ορθή γωνία όχι μόνο θα σας κάνει να φαίνεστε πιο λεπτή και πιο ψηλή, αλλά ενισχύει τους ab μύες σας, όλα την ίδια στιγμή! Αυτός είναι ένας από τους ευκολότερους τύπους καύσης θερμίδων σε αυτή τη λίστα!

5. Βήμα προς βήμα

Φορέστε ένα βηματόμετρο και δείτε το σαν ένα παιχνίδι με τον εαυτό σας ,να κάνετε περισσότερα βήματα κάθε μέρα. Μπορεί να μην είναι το πιο συναρπαστικό παιχνίδι στον κόσμο, αλλά είναι διασκεδαστικό να δούμε πόσες επιπλέον θερμίδες καίγονται φορώντας το βηματόμετρο.

6. Γέλιο

Γελώντας καίμε θερμίδες. Το γέλιο σε κάνει να νιώθεις καλά και είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να κάψετε θερμίδες.
Μπόνους, όταν είστε εκνευρισμένοι και κουνάτε νευρικά τι πόδι σας κάνει καλό, καίτε θερμίδες, οπότε δείτε και την θετική πλευρά του πράγματος.