Oι χειρότερες τροφές για τους γοφούς σου

Αν όπως μπορείτε τραβάτε και τεντώνετε το φόρεμα πάνω από τους γοφούς σας και αναρωτιέστε αν το φερμουάρ θα συγκρατηθεί τότε μη μένετε με σταυρωμένα χέρια! Ιδού οι τροφές που είναι υπεύθυνες για τους γοφούς σας.


1. Παγωτό σοκολάτα...


Μπορεί να έχουμε συνδέσει το ειδύλλιο με τη σοκολάτα, αλλά δεν κάνει κανένα καλό για τα αποθέματα λίπους σας. Έντεκα άσχημα γραμμάρια λίπους βρίσκονται στάσιμα σε μισό φλιτζάνι παγωτό. Μην παραδοθείτε!

2. Fondue ...

Τυρί και τυρί. Αν και αρκετά νόστιμο γεύμα αυτό θα μπορούσε να θέσει σε κίνδυνο τη ζωή σας. Μ ένα επιβλητικό αριθμό της τάξεως των 1300 θερμίδων κάνει ένα πιάτο, δολοφόνο, κυριολεκτικά! Μείνετε μακριά από αυτή την απόλαυση του τυριού, αν θέλεις να ζήσεις πολυ και υγιή!

3. Cheeseburger ...

Γιατί αυτό πρέπει να είναι στη λίστα; Δυστυχώς ..τα τσίζμπεργκερ μεταφέρουν τόνους του κορεσμένου λίπους που μπορεί να σημάνει καταστροφή για σας. Από το άσπρο ψωμί ,με το τυρί και το κρέας κόκκινο, δημιουργούν μια καταστροφική σύνθεση για την σιλουέτα σας!

4. Τηγανητές πατάτες ...

Μην αφήνετε έξω το γεύμα με τις τηγανητές πατάτες, εκτός αν θέλετε το άμυλο να συσσωρεύεται στο σώμα σας. Εκτός αυτού, δεν μπορείτε ποτέ να είναι πολύ σίγουροι για το λάδι που χρησιμοποιούμε για να τηγανίζουμε τις πατάτες.

5. Φουά γκρα ...

Δεν πειράζει αν δεν μπορείτε να το προφέρετε! Είναι απλά λιπώδες ήπαρ. Αν και το συκώτι έχει μόλις 400 θερμίδες σε αυτό, ο αριθμός μπορεί να αυξηθεί σημαντικά ανάλογα με την προετοιμασία του πιάτο.

6. Λαζάνια ...

Αυτό το θαύμα της ιταλικής κουζίνας , τα ζυμαρικά, τυρί και το βόειο κρέας έχει αγαπηθεί σε όλο τον κόσμο, ιδίως λόγω του τυριού. Δυστυχώς, λαζάνια δεν είναι καθόλου φιλικά!

Αυτή είναι η στρογγυλοποίηση των έξι χειρότερων τροφών για τους γοφούς σας. Μην υποκύψετε στον πειρασμό!
___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->