15 Σημάδια για να καταλάβεις ότι δεν σε θέλει για σχέση αλλά για σεξ...

Ακούω τόσα πολλά από τις φίλες μου όταν μιλάνε για άντρες πχ μια φίλη μου για το πώς συνάντησε έναν άντρα, έκαναν θαυμάσιο σεξ και στη συνέχεια ο τύπος τηλεφωνεί ή τη συναντάει μόνο όταν θέλει σεξ. Εντάξει γλυκιά μου, θέλεις να ξέρεις τι έχεις μαζί του και γι αυτό θα σε βοηθήσω. Τώρα, επιτρέψτε μου να κάνω σαφές ότι δεν είναι κακός ο συγκεκριμένος τύπος άντρα, ως επί το πλείστον, απλά από εσένα θέλει μόνο σεξ… Εδώ είναι μερικά σούπερ σημάδια για να δεις αν θέλει μόνο σεξ:


1.

Κάθε φορά που βλέπεστε είναι μόνο για να κάνετε σεξ. Έτσι, όπως πολλές γυναίκες και οι άνδρες που έχουν αυτό το είδος της σχέσης, που σκέφτονται ότι είναι όλο αυτό που ζείτε δεν είναι σχέση. Είναι μόνο σεξ.

2.

Σε ζητά μόνο τη νύχτα. Σε καλεί γύρω στις 10 μ.μ. ή αργότερα ρωτάει αν μπορείς να πας από το σπίτι του τα μεσάνυχτα. Πολλές γυναίκες σκέφτονται " μα είναι απλά πολύ απασχολημένος όλη τη μέρα" Και γλυκιά μου δεν βρίσκει χρόνο ούτε για ένα τηλέφωνο; Είναι μόνο σεξ.

3.

Δεν θέλει να βγείτε πουθενά. Το να μένεις στο σπίτι είναι ωραία, αλλά μερικές φορές υπάρχει ένας ολόκληρος κόσμος έξω από την κρεβατοκάμαρα. Είναι μόνο σεξ.

4.

Ποτέ δεν μιλάει για την οικογένεια και τους φίλους. Σκέψου , δεν ξέρεις αν έχει αδέρφια και νομίζεις ότι είναι κάτι παραπάνω από σεξ;

5.

Δεν θέλει να ακούσει για την οικογένεια σου και τους φίλους σου. Δεν σε ρωτά τίποτα γι’ αυτούς… Το βρίσκεις λογικό για μία σχέση;

6.

Οι τηλεφωνικές συνομιλίες σας ή τα μηνύματα του μόνο σεξουαλικής φύσης. Σε μερικές σχέσεις υπάρχει αυτό, αλλά άλλοι θέλουν μόνο σεξ.

7.

Βρισκόσαστε μόνο σε μέρη που μπορείς να κάνεις σεξ, Μόνο στο σπίτι / διαμέρισμα κ.τ.λ.

8.

Όχι πιτζάμα. Έρχεται πάνω τα μεσάνυχτα κάνετε σεξ και μετά περίπου στις 2 π.μ. θέλει να πάει σπίτι του ή να σε στείλει στο σπίτι. Ω ναι είναι απλά σεξ!!!

9.

Δεν τρώτε μαζί. Πάντα ακούμε ότι παλιό ρητό που λέει «ένα ζευγάρι που τρώει μαζί, μένει μαζί».

10.

Κάνει ένα ντους αμέσως μετά το σεξ και σε στέλνει . Κανονικά θα ήθελε να ξεκουραστεί για λίγο και ίσως να μιλήσει. Όταν ξαφνικά θέλει να φύγεις είναι πιθανώς μόνο σεξ.

11.

Ποτέ δεν μιλάει έξω από την κρεβατοκάμαρα, ούτε καν αν σε γυρνάει σπίτι.

12.

Έχεις μόνο έναν αριθμό κινητού, ούτε σταθερό, ούτε της δουλειάς του. Θα μπορούσε να είναι μόνο σεξ

13.

Όταν μιλάτε είναι μόνο να κανονίσετε συνάντηση για σεξ, αν του ζητήσεις ραντεβού σε ένα μπαρ θα βρει μια δικαιολογία να το αποφύγει .Τότε θέλει μόνο σεξ

14.

Σε απέφυγε κάπου δημόσια. Τον είδες, σε είδε ότι τον είδες και απλά γυρνάει απ΄ την άλλη και φεύγει.. Ε… Ναι!!Είναι μόνο σεξ.

15.

Σου έχει συμβεί κάτι σοβαρό, του ζητάς την βοήθεια του και αρνείται γιατί βλέπει έναν αγώνα ή είναι με κάτι φίλους..Τότε ναι το μόνο που σας ενώνει είναι το σεξ!!

--------------------