Γιατί στους άντρες αρέσει το εναλλακτικό σεξ; Εδώ οι 5 κύριοι λόγοι…

Λέγοντας σεξ πλέον εννοούμε διάφορα είδη και ποικιλία στη πράξη. Παλαιότερα υπήρχε η άποψη ότι το πρωκτικό σεξ ήταν κάτι που κάνουν μόνο οι ομοφυλόφιλοι! Σήμερα, το 25% των ετερόφυλων ζευγαριών συμμετέχουν σε πρωκτικό σεξ σε τακτική βάση.


Και ενώ κάποιοι από εσάς μπορεί να μένετε στην απλή σκέψη του να αφήσετε κάτι να μπει στο πισινό σας, μερικοί υποστηρίζουν ότι, μπορείτε να το απολαύσετε περισσότερο από ό, τι φαντάζεστε.

Και παρά τα όσα μπορεί να έχετε ακούσει ή διαβάσει, το πρωκτικό σεξ δεν είναι επικίνδυνο αν γίνει σωστά, και δεν πρέπει ποτέ να προκαλέσει πόνο. Αν αυτό γίνει σημαίνει ότι, είτε δεν είσαι έτοιμη ή ο άνθρωπος σας δεν είναι απλά αρκετά υπομονετικός.

Εάν είστε ακόμα διστακτικοί οι παρακάτω αντρικές εξομολογήσεις ίσως να σας βοηθήσουν να καταλάβετε γιατί οι άντρες το ποθούν τόσο πολύ…

1. Μας δίνει μια αίσθηση δύναμης...

Αν και ακούγεται πολύ εδαφικό, το γεγονός είναι ότι ελέγχει την κατάσταση αυτός… Όπως επίσης, του εμπιστεύτηκες με την αίσθηση της ευχαρίστηση σου.
Οι άνδρες αγαπούν την ιδέα της εισόδου από πίσω και απολαμβάνουν μόνο με τη σκέψη πυροδοτώντας τις νευρικές απολήξεις.

2. Μπορείτε να μας εμπιστευτείτε...

Το γεγονός ότι είσαι μαζί του και αφήνεις ένα μέρος του εαυτού σου που απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή εμπιστοσύνη του δίνει ένα πραγματικά φανταστικό συναίσθημα μέσα του. Και όχι, δεν είναι απλά μια σεξουαλική εμπειρία.

3. Είναι κάτι νέο...

Ενώ το κολπικό σεξ είναι απλά φανταστικό, να πούμε το λιγότερο, ότι κάποια στιγμή, όλα γίνονται  κανόνας. Έτσι, όταν το θέμα του πρωκτικού σεξ προκύπτει, το ραντάρ χτυπάει κόκκινο στα προνόμια, στην προοπτική του νέου και απαγορευμένου..
Όπως και στο σεξ με συμμετοχή σε μία τριάδα, το πρωκτικό σεξ αποτελεί ένα μέρος από όλα τα τρελά πράγματα που θα ήθελαν να κάνουν μία ημέρα στο κρεβάτι.

4. Αγαπάμε τον πισινό σου...

Ο Πισινός μας είναι φοβερός και οι περισσότεροι άντρες θέλουν να έχουν όλο το χρόνο να τον θαυμάζουν κατά τη διάρκεια του σεξ..

5. Είναι πολύ στενό...

Δεν έχει σημασία πόσο σφριγηλός είναι ή αν κάνεις ασκήσεις Kegel, είναι ότι ο πρωκτός σας είναι πιο σφικτός από τον κόλπο σας. Λάβετε υπόψη ότι ο κόλπος έχει σχεδιαστεί για να φέρει ένα παιδί στον κόσμο…

Έτσι, όταν έχουνε πρόσβαση σε αυτόν τον ιερό χώρο του σώματός σας, ξέρουνε πόσο πολύ τους θέλετε και εσείς..

Ένας άνθρωπος που αγαπά το πρωκτικό σεξ δεν είναι παράξενος, αλλόκοτος ή γκέι ..Είναι απλά ένας άντρας που θέλει να εξερευνήσει το σώμα της γυναίκας σε βάθος, το οποίο περιλαμβάνει την αίσθηση από το πίσω μέρος.

Παρόλα αυτά όσες από εσάς κορίτσια μου δεν θέλετε, δεν σας αρέσει, δεν είστε σίγουρες ή δεν ταιριάζει στο ήθος σας μην το δοκιμάσετε ποτέ υπό πίεση. Άλλωστε το σεξ πρέπει να είναι απόλαυση και ποτέ τραυματική εμπειρία.

--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!