6 πράγματα που δεν μπορείς να αλλάξεις στους άντρες...

Υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε στους άνδρες και το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να τα αντιμετωπίσετε. Εάν είστε με κάποιον που νομίζετε ότι μπορείτε να τον αλλάξετε, δείτε εδώ τα κορυφαία 6 πράγματα μου δεν μπορείτε να του αλλάξετε εύκολα! Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε αν σπαταλάτε το χρόνο σας με τον τύπο!


1. Το λευκό Ψέμα

Κυρίες μου, αυτά τα μικρά λευκά ψέματα που λέει είναι ένα από τα λίγα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε στους άνδρες. Αυτά είναι συνήθως αβλαβείς ψέματα και όταν μάθετε ότι είπε ψέματα, είναι πιθανό να μην το θυμάται καν, οπότε μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τις συνήθειές του!

2. Να κοιτάζει άλλες γυναίκες

Ακριβώς επειδή ο άνθρωπος σας κοιτάζει άλλες γυναίκες δεν σημαίνει ότι δεν ενδιαφέρεται για σας. Στην πραγματικότητα, αυτός είναι πιθανώς τρόπος σύγκρισης σας με άλλες γυναίκες και ίσως να σκέφτεται το πόσο όμορφη είσαι! Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε στους άνδρες. Συμβαίνει ακριβώς, όπως κοιτάς εσύ άλλους άντρες μερικές φορές!


3. Το πώς καθαρίζει

Τον τρόπο που ένας άντρας καθαρίζει, δεν μπορείτε πραγματικά να το αλλάξετε, αλλά μπορείτε να του διδάξετε καλές συνήθειες!

4. Στυλ

Αυτό το θέμα είναι πραγματικά λίγο συζητήσιμο. Μερικοί τύποι έχουν μόνο ένα συγκεκριμένο στυλ που τους αρέσει και αυτό είναι ένα από τα πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε για αυτόν, αλλά μερικοί τύποι είναι ανοιχτοί στην αλλαγή. Αν δεν σας αρέσει το στυλ του, γιατί να μην του μιλήσετε γι 'αυτό; Θα μπορούσε να μην ξέρει ότι το ντύσιμο και το στυλ του δεν είναι κομψό!

5. Αθλητισμός

Απλώς δεν είναι κάτι που μπορείτε να αλλάξετε σ 'αυτόν. Μερικοί τύποι είναι κολλημένοι, έτσι πρέπει να συμβιβαστείς με την ιδέα αυτή : Όταν παίζει η ομάδα δεν θέλει να βγει έξω για κανένα λόγο, δεν θέλει να του μιλάς και φυσικά μην αλλάξεις κανάλι…

6. Η άποψη του για το σεξ

Τέλος κυρίες, η στάση σας θα είναι σχεδόν πάντα διαφορετική από την ιδέα του φίλο σας για το σεξ. Θέλει πιθανώς σεξ όλη την ώρα και είναι έτοιμος γι 'αυτό όλη την ώρα επίσης. Δεν υπάρχουν γι’ αυτόν ακατάλληλες στιγμές, ακατάλληλες μέρες ή ακατάλληλος τόπος για να κάνει σεξ…


Κορίτσια μου, μόνο και μόνο επειδή είστε με κάποιον δεν σημαίνει ότι θα πρέπει συνεχώς να προσπαθείτε να τον αλλάξετε. Άλλωστε είστε μαζί του γι ΄ αυτό που είναι και όχι γι αυτό που θα θέλατε να είναι. Αυτά είναι μόνο τα 6 τοπ πράγματα που δεν μπορείτε να αλλάξετε εύκολα στους άντρες, ξέρω ότι υπάρχουν περισσότερα εκεί έξω! Ποια είναι μερικά από τα πράγματα που εσείς έχετε προσπαθήσει να αλλάξετε στους άνδρες ;

--------------------