Τα σημάδια μιας υγιής σχέσης…

Έχουμε ακούσει τόσες πολλές ακραίες καταστάσεις, όταν πρόκειται για σχέσεις. Αναλύστε τη ζωή σας σαν ζευγάρι , για να δείτε αν ο σύντροφός σας έχει μια θετική επίδραση στη ζωή σας και αντίστροφα. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα 7 σημάδια μιας υγιούς σχέσης, για να δείτε πόσο ισχυρός είναι ο δεσμός της αγάπης σας.


1. Δεν παραπονιέστε στους φίλους σας

Ζώντας σε μια υγιή σχέση σημαίνει ότι μπορείτε να μιλήσετε για όλα τα προβλήματά σας με το σύντροφό σας. Η διαμαρτυρία στους φίλους σας για τον αγαπημένο σας ή άλλες καταστάσεις στη σχέση σας, σημαίνει ότι εξακολουθείτε να έχετε κάποια λεπτά ζητήματα που δεν μπορείτε να τα συζητήσετε μεταξύ σας. Εάν δεν αισθάνεστε την ανάγκη να κουτσομπολεύετε με τις φίλες σας σχετικά με τα αδύνατα σημεία του αγαπημένου σας, αυτό σημαίνει ότι είστε σε μια υγιή σχέση.


2. Σεβασμός στις φιλίες

Ο σεβασμός στις φιλίες είναι ένα από τα καλύτερα σημάδια ότι είστε σε μια υγιή σχέση. Εάν ο σύντροφός σας δέχεται τους φίλους σας και δεν έχετε κανένα πρόβλημα αποδοχής τους φίλους του, είναι μια καθαρή ένδειξη ότι είστε σε μια εξαιρετική σχέση.
Η απομόνωση είναι το χειρότερο που μπορείτε να κάνετε με το σύντροφό σας. Αντ 'αυτού, απολαμβάνετε την συντροφιά των φίλων σας ως μια ένεση ευελιξίας στη σχέση σας.

3. Ακουστική ικανότητα

Είσαι καλός ακροατής; Έχεις σίγουρα μια δυνατή σχέση. Αντίστροφα, δείτε αν ο σύντροφός σας ,σας επιτρέπει να πείτε τις απόψεις σας ή να έχει μια καλύτερη απάντηση για κάθε ερώτηση σας. Ακούγοντας τι έχει ο άλλος να πει, είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του αμοιβαίου σεβασμού.

4. Αίσθηση του Χιούμορ

Κάθε ζευγάρι πρέπει να βρει έναν τρόπο να διευκολύνει την ένταση σε ευαίσθητες καταστάσεις. Το γέλιο είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους για να γίνει αυτό. Ως εκ τούτου, ζεις σε μια υγιή σχέση, αν έχετε μια εκλεπτυσμένη αίσθηση του χιούμορ και να το χρησιμοποιείς συχνά για να λύσει διάφορες αμήχανες ή δύσκολες καταστάσεις και να αποφευχθούν τυχόν διαφωνίες.

5. Μην ασχολείσαι μαζί του όλη την ώρα

Ζώντας σε μια υγιή σχέση σημαίνει ότι δεν σκέπτεσαι ή τσεκάρεις το σύντροφό σου όλη την ώρα. Η εμπιστοσύνη και η αίσθηση της ασφάλειας είναι απαραίτητη. Εμπιστευτείτε τον φίλο σας. Μια λιγότερο αρμονική σχέση σας κάνει να σκεφτείτε για απιστία, θέματα εμπιστοσύνης και άλλα προβλήματα.

6. Η ώρα ησυχίας

Είστε καλά στη σχέση σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κουβεντιάζετε ακατάπαυστα. Είναι σημαντικό να υπάρχουν στιγμές ησυχίας …

7. Μπορείτε να μιλήσετε για τις προηγούμενες σχέσεις

Πράγματι, είναι ένα παράξενο σημάδι ότι είστε σε μια υγιή σχέση. Μιλώντας για τις προηγούμενες σχέσεις σας, χωρίς να αισθάνεστε ντροπή ή αυτός αίσθημα ζήλιας είναι το καλύτερο σημάδι ότι σας εμπιστεύεστε ο ένας τον άλλο. Δεν υπάρχει ανάγκη να κρύψετε κάτι από το παρελθόν σας αν αισθάνεστε ότι σας αγαπά και σας κατανοεί…

--------------------