3 Τρόποι για όμορφα αδύνατα πόδια

Τα όμορφα λεπτά πόδια είναι αυτά που προσελκύουν τους άνδρες περισσότερο στο σώμα της γυναίκας. Μάθετε πώς να κάνετε τα πόδια σας αδύνατα με 3 υπέροχους τρόπους και να χάσετε λίπος γρήγορα και εύκολα. Να είστε βέβαιες ότι με την απώλεια λίπους στην περιοχή του ποδιού θα έχετε περισσότερη αυτοπεποίθηση φορώντας στενό τζιν, φούστες και σορτς.






Συμβουλές για αδύνατα Πόδια:








Σκάλες ή αλλιως Stair stepping


Είναι μια θαυμάσια λύση για την τόνωση των ποδιών σας. Άλλωστε, δεν χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο για επίσκεψη στο γυμναστήριο. Ξέχνα τους ανελκυστήρες, πρόκειται για σκαλιά, όπου αυτό είναι δυνατόν. Τουλάχιστον 100-150 " βήματα στα σκαλιά" κάθε μέρα και σύντομα θα παρατηρήσετε τα πόδια σας όλο και πιο λεπτά και γλυπτά.

Καταλήψεις ή αλλιώς ballet plie


H στάση πλιέ στο μπαλέτο είναι άλλος ένας εξίσου πολύ καλός τρόπος για να χάσετε λίπος στα πόδια. Αλλά αυτή στρέφεται περισσότερο προς τους μύες στην εσωτερική πλευρά των ποδιών σας. Για να εκτελέσετε σωστά την άσκηση, βεβαιωθείτε ότι η στάση στα πόδια σας είναι ευρύτερη από το πλάτος των ώμων, και οι αστραγάλοι παραμένουν, ευθύγραμμοι με τα γόνατά σας. Για να ξεκινήσετε την άσκηση, λυγίστε ελαφρώς τα γόνατά σας, φροντίζοντας ο κορμός σας να είναι σε όρθια θέση. Κρατήστε τα χέρια σας μπροστά σας ή στη μέση σας και να κατεβήτε τόσο χαμηλά όσο αυτό είναι δυνατό μόνο!

Περπάτημα, περπάτημα


Το περπάτημα μπορεί να είναι επίσης χρήσιμη λύση στην απώλεια του λίπους των ποδιών σας. Αλλά για να δείτε την πραγματική διαφορά πρέπει να επιμηκύνετε καλύτερα τα άλματα σας όταν περπατάτε. Ακόμη και 10 λεπτά με τέτοια "δύναμη" στο περπάτημα την ημέρα μπορεί να σας βοηθήσει να χάσετε το λίπος γρηγορότερα. Κρατήστε τα τακούνια ζεστά σε μια τσάντα και περπατήστε οπουδήποτε σε καθημερινή βάση. Η διαδρομή είναι ιδανική για να τονωθεί το πίσω μέρος των ποδιών σας.
--------------------