Guess Accessories Fall 2012 Campaign

Φινέτσα με σύγχρονους τόνους είναι η πρόταση που φέρνει η Guess στην καμπάνια της με αξεσουάρ για το φθινόπωρο 2012 . Δείτε ποια είναι τα πιο συναρπαστικά κομμάτια για την νέα σεζόν από την ετικέτα...


Νέα μέρες ... νέες προκλήσεις. Η εύρεση κολακευτικών ρούχων και αξεσουάρ αρχίζει! Τι πρέπει να κάνετε; Απλά να απολαύσετε τις νέες δυνατότητες που φέρνει η νέα σεζόν και να ανανεωθείτε. Αν ψάχνεστε για look με μια αριστοκρατικλη γοητεία , η Guess με τα υπέροχα αξεσουάρ στη νέα της καμπάνια θα σας ενθουσιάσει αφου ειναι γεμάτη με υπέροχες, λαμπερές εναλλακτικές λύσεις που θα σας βοηθήσουν να αποκαλύψετε τον αληθινό εαυτό σας.

Η νέα σεζόν ορίζεται από μια υγιή ισορροπία μεταξύ των εναλλακτικών λύσεων, με μια εξαιρετικά αριστοκρατική, προφανή γοητεία και εκείνων που έχουν ως στόχο να φέρουν τον ενθουσιασμό με ένα απλό look. Στη νοοτροπία αυτή υπάρχει πάντα η λειτουργικότητα, οι τσάντες είναι αυτές που αντιπροσωπεύουν καλύτερα την έννοια. Ευρύχωρες και κομψές με μόνο λίγες λεπτομέρειες για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον, είναι η τέλεια προσθήκη για ποικίλες περιπτώσεις. Επίσης σε αυτή την κατηγορία είναι οι εναλλακτικές λύσεις στα γυαλιά και κάποιες από τις επιλογές κοσμήματος ή εντυπωσιακού παπουτσιού.
Μη φοβηθείτε να φορέσετε και να προκαλέσετε με τα αξεσουάρ...είναι ότι πιο must για την νέα σεζόν!





--------------------