Η Alessandra Ambrosio φοράει το Victoria's Secret Fantasy Bra 2013

Supermodel και μητέρα δύο παιδιών η Alessandra Ambrosio έχει επιλεχθεί για να φορέσει το σουτιέν της Victoria's Secret Fantasy Bra για την νέα χρονιά, μάθετε τα πάντα για την εκπληκτικό εσώρουχο των $ 2,5 εκ. αριστούργημα!

Όπως κάθε χρόνο η ομάδα της Victoria Secret δημιούργησε ένα εσώρουχο-αριστούργημα, ένα σουτιέν κατάσπαρτο με πολύτιμους λίθους. Για αυτή την εμφάνιση φέτος, το τυχερό μοντέλο για να φορέσει το "Fantasy Bra" είναι η Alessandra Ambrosio.

Σύμφωνα με το περιοδικο People, η μητέρα των δύο παιδιών έμαθε οτι επιλέχθηκε, ενώ ήταν στο θηλασμό μετά την 3-εβδομάδα απο την γέννηση του γιου της Νώε. Aλλά φαίνεται ότι η Alessandra δεν ήταν βέβαιη ότι θα είναι έτοιμη μέχρι το Δεκέμβριο για να καμαρώνει με τις καμπύλες της μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές, φορώντας τη πιο αναμενόμενη και την πιο πολύτιμη δημιουργία που υπογράφη η Victoria Secret σε ένα από τα πιο δημοφιλή fashion show εσωρούχων του κόσμου.


Παρά το γεγονός ότι ήταν στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, το μοντέλο δεν εβάλε πάρα πολύ βάρος και αυτό οφείλεται στην υγιή καθημερινή διατριφική της ρουτίνα. Προφανώς το μοντέλο γύρισε προς τα φρέσκα λαχανικά, τους χυμούς ,τις σαλάτες και τα ψάρια για να κρατήσει τον εαυτό της υγιή και μακριά από περιττά επιπλέον κιλά. Έτσι, από τη στιγμή που έδωσει το «πράσινο φως» ο γιατρός της για να ξεκινήσει την άσκηση, ο Άγγελος VS στράφηκε προς τη γιόγκα, πιλάτες και μετά από λίγο, στη ρουτίνα προπόνηση της.


Το Fantasy Bra 2013 της VS εμπνεύστηκε από τα λουλούδια και αυτή η λεπτομέρεια μπορεί να φανεί εύκολα, το πολύτιμο σουτιέν είναι διακοσμημένο με πάνω από 5.200 πολύτιμους λίθους εμφανίζοντας ένα σαγηνευτικό floral μοτίβο, συνολικού ύψους $ 2,5 εκ.. Η πολύ σέξι Alessandra Ambrosio είπε ήταν τέλεια εμπειρία για εκείνη, να φοράει πολύτιμους λίθους όπως αμέθυστοι, ζαφείρια, ρουμπίνια και διαμάντια. Το σουτιέν εμφανίζει ένα αφαιρούμενο 20-καρατίων λευκό διαμάντι στο κέντρο..Όλα αυτα θα τα απολάυσουμε στο διάδρομο του Secret Fashion Show, στις 4 Δεκεμβρίου.

--------------------