Εμπνευστείτε απο τις celebrities για τα γιορτινά σας χτενίσματα

Οι διάσημες ποζάρουν σαν μούσες και θέτουν ποιά τα καλύτερα χτενίσματα για την νέα σεζόν! Πάρτε glam και ανανεώστε το look σας για τις γιορτινές ημέρες των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, αντιγράφοντας τα ακόλουθα χτενίσματα απο τις διασημότητες!


Ρίξτε μια ματιά στα πιο hot χτενίσματα και εμπνευστείτε για μια νέα εμφάνιση στις Χριστουγεννιάτικες διακοπές σας, καθώς οι celebs μας δείχνουν τα καλύτερα, αφού όταν πρόκειται για το στυλ και την εικόνα τους είναι πολύ σημαντικό για αυτές. Η περίοδος διακοπών των Χριστούγεννων σχετίζεται με την ευτυχία, τη χαρά και την καλή διάθεση που σας κάνει να αισθανθείτε σαν μια πραγματική θεά.




Κομψό και καλαίσθητο χτενίσματα όπως ένας κλασικός Κότσος είναι μια τέλεια επιλογή για να λάβετε υπόψη, δεδομένου ότι είναι κολακεύει γενικά πολλές γυναίκες και ιδίως όταν υπάρχουν τόσοι πολλοί διαφορετικοί τρόποι για να σηκώσετε τα μαλλιά σας. Από το κλασικό χαμηλό, σε μοντέρνο, ανατρεπτικό ψηλό ή κομψό χαλαρό updos, οι επιλογές σας είναι απεριόριστες, αν έχετε το σωστό μήκος μαλλιών για styling.




Οι Μπούκλες έχουν κατακτήσει σκηνή των haistyles και φέτος αφού προσθέτουν glam και γεμάτη κίνηση σε κάθε look. Αυτά τα χτενίσματα έχουν εκθρονίσει τα κομψά ίσια χτενίσματα λόγω της φυσικότητας τους και του οτι ταιριάζουν όλες τις περιπτώσεις από μια επίσημη περίσταση σε casual look, έτσι δεν είναι περίεργο ότι έχουν δημιουργηθεί τόσες πολλές τεχνικές και προϊόντα για εντυπωσιακά κυματιστά μαλλιά και χαλαρές μπούκλες.





Αν πάλι ψάχνετε να εμποτίσετε το look σας με μια δόση εξελιγμένων edginess στο χτένισμα σας, εμπνευστείτε από την Amped-up αλογοουρά μιας πλευράς με όγκο της Leona Lewis ή να δημιουργήσετε έναν faux χαμηλότερο κότσο όπως η Rachel Bilson. Δημιουργήστε Loose hairs με στόχο την τελειότητα και των συνδυασμό όλων των παραπάνω, χρησιμοποιώντας ένα texturizer και ένα σίδερο για μπούκλες σε συνδυασμό με ένα ακατάστατο χαμηλό κότσο, που μπορεί να κάνει θαύματαστο look σας. Η επιλογή είναι δική σας το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πειραματιστείτε...
--------------------