Roberto Cavalli: Lookbook Catalogue Φθινόπωρο 2012

O οίκος Roberto Cavalli φέρνει ένα φρέσκο μείγμα animal prints και τολμηρά κομμάτια στο Lookbook Catalogue για το φθινόπωρο 2012. Ρίξτε μια γρήγορη ματιά στα πιο hot κομμάτια!


Το όνομα του Roberto Cavalli ήταν πάντα συσχετισμένο με την πληθωρικότητα και τον εκλέπτυσμό για δεκαετίες και ο κατάλογος για το φθινόπωρο 2012 το επιβεβαιώνει, αφού η ετικέτα προσφέρει τολμηρές εναλλακτικές λύσεις που είναι βέβαιο ότι θα κάνει τους οπαδούς της να την ερωτευτούν ξανά.

Τα Animal prints έχουν επιστρατευτεί εκ νέου για άλλη μια φορά σε μια σειρά από υπέροχα φορέματα που μπορούν εύκολα να δώσουν μια ελαφριά αίσθηση και γοητεία. Έντονα χρώματα και funky κομμάτια συνδυάζονται με τα πιο κλασικά που τείνουν να εξισορροπήσουν τα πράγματα, χωρίς να μειώνεται η αξία τους. Όπως πάντα, η σεξουαλικότητα είναι μια βασική συνιστώσα του οίκου Cavalli.

Τα αξεσουάρ είναι ένα μεγάλο μέρος των looks και εκείνοι που ψάχνουν για κομμάτια στα οποία θα επενδύσουν, η μάρκα δεν τους αφήνει απογοητευμένους. Κομμάτια όπως δερμάτινο μπουφάν ή γάντια, γυαλιά ηλίου ή πανέμορφες τσάντες είναι μόνο μερικά πράγματα που αξίζει να δείτε, αν ψάχνετε για την ανασυγκρότηση της ντουλάπας σας.




 














--------------------