Ονειρεμένα Πριγκιπικά Νυφικά

Κάθε κορίτσι ονειρεύεται το νυφικό της από τη πρώτη φορά που θα δει μια ιστορία αγάπης στα κινούμενα σχέδια της Disney .. Ενώ μεγαλώνουμε ονειρευόμαστε το "happy end" της Σταχτοπούτας και κάποια στιγμή συνειδητοποιούμε ότι το "καλά κι εμείς καλύτερα" είναι μια πολυτέλεια που συνήθως έχουν μόνο οι πριγκίπισσες των κινουμένων σχεδίων και δεν αντέχει στο σύγχρονο κόσμο, υπάρχει ένα πράγμα όμως που δεν θα κάνουμε ποτε συμβιβασμό! Το φόρεμα των ονείρων μας!



Το θέμα τόσο πολύπλοκο αξίζει λεπτομερή προσέγγιση και θα προσπαθήσουμε δείξουμε όλα τα είδη απο τα σύγχρονα νυφικά και αξεσουάρ. Κυρίως όμως με αυτά που αγαπάμε περισσότερο, τα πιο δημοφιλή του αιώνια .. Πριγκιπικά Νυφικά! Επίσης ως γνωστό προτιμάμε νυφικό φόρεμα κορσέδων αλα Princess, επειδή ως επί το πλείστον οι πριγκίπισσες της Disney σε όλα τα παιδικά φορούν παρόμοιο ύφος και μερικές από τις πραγματικές πριγκίπισσες φόρεσαν τέτοια νυφικά την ειδική ημέρα τους.

Ένα φόρεμα κάθεται στο υποσυνείδητό μας απο μικρή ηλικία, απο τότε που πήραμε την πρώτη μας κούκλα Barbie , το πρώτο πράγμα που έχετε φανταστεί, όταν κάποιος αναφέρει "νυφικό" είναι αυτό το προγκιπικό. Μπορεί να μην το φορέσετε την ημέρα του γάμου σας, αλλά δεν μπορείτε να πείτε ότι δεν θα θέλατε τουλάχιστον να το δοκιμάσετε; :) Ξεκινήστε από την επιλογή του σχήματος και το στυλ κορσέ. Αμάνικο ή όχι, κρυσταλλινο, με swarovski ή απλό, μέχρι τους γοφούς σας σε στυλ γοργόνας ή φουντωτο...

Σε χρώμα λευκό, μπεζ, λευκό του πάγου, της άμμου ή σαμπανιζέ, ιβουάρ, ασημί ή ροζ διάλέξτε το αγαπημένο σας για την πιο μαγευτική ημέρα της ζωής σας!






















--------------------