Essie: Η νέα συλλογή "Repstyle Magnetic Snake Effect"

Η Essie κάνει άλματα προς τη μόδα με τα νέα μαγνητικά βερνίκια νυχιών! Μια εκπληκτική συλλογή με τίτλο Repstyle έχει δημιουργηθεί . Μάθετε περισσότερα για τη νέα συλλογή...


Τα Μαγνητικά βερνίκια νυχιών έχουν κερδίσει πολλή δημοτικότητα κατά τους τελευταίους μήνες και φαίνεται ότι οι διακυμάνσεις της τάσης έχουν αρχίσει να εμφανίζονται. Τα βερνίκια Essie μπορεί να έχουν γίνει γνωστά ως κλασικά και αριστοκρατικά, διατηρώντας το ύφος όσο το δυνατόν αντί να κυνηγούν τη μανία της στιγμής αλλά φαίνεται ότι κάποιοι τάσεις είναι απλά πάρα πολύ καυτές για να αντισταθεί και η Essie .


Η συλλογή περιλαμβάνει πλούσιους τόνους και αποχρώσεις... Το αστέρι της συλλογής, Repstyle, είναι ένα χρώμα πανέμορφο bronze της ερήμου, το οποίο ταιριάζει με την εορταστική ατμόσφαιρα και τις επικείμενες εορτές τέλεια. Οι άλλους τόνους που προσφέρονται είναι ο Crocadilly, ένα υπέροχο ημιδιαφανές πράσινο, το Snake Rattle & Roll , ένα λαμπερό ασημί μεταλλικό χρώμα, ένας πλούσιος μπλε τόνος που πηγαίνει από το όνομα του Snake It Up. Και φυσικά, μια τολμηρή συλλογή όπως αυτή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς ένα πανέμορφο κόκκινο χρώμα, το οποίο εύστοχα ονομάστηκε Sssssexy.


Είστε έτοιμες για τις νέες μαγνητικές αποχρώσεις της μάρκας; Αν ναι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι οι νέες αποχρώσεις που θα κυκλοφορήσουν τον επερχόμενο Δεκέμβριο, λίγη υπομονή λοιπόν!
--------------------