Victoria’s Secret: Η εορταστική Καμπάνια Angel Fantasies Holiday 2012

Τα εσώρουχα είναι μια ακόρεστη επιθυμία κάθε γυναίκας. Με το νέο έτος από πάνω μας, έχουμε ήδη ξεκινήσει το κυνήγι για το καλύτερο φόρεμα της σεζόν, τα προϊόντα μακιγιάζ και, φυσικά, τα κομμάτια εσωρούχων. Για να κάνετε την περίοδο των γιορτών πιο μαγική και πολύχρωμη, η παγκοσμίου φήμης μάρκα εσωρούχων έχει εξαπολύσει τη νέα Καμπάνια Victoria Secret Angel Fantasies Holiday 2012 με τις εκπληκτικές, καυτές φωτογραφίες των Αγγέλων: Alessandra Ambrosio, Barbara Palvin, Candice Spanepoel, Doutzen Kroes, Erin Heatherton και Lindsay Ellingson. Θα μπορούσατε να περιμένετε ένα καλύτερο δώρο για τις γιορτές;



Η Victoria’s Secret Angel Fantasies holiday 2012 campaign έχει να κάνει με το σέξι και τα υπόλοιπα είναι απλά λεπτομέρειες! Ως φυσικά, δεδομένου ότι πρόκειται για την περίοδο των γιορτών, η συλλογή κινείται σε δύο βασικά χρώματα: κόκκινο και μαύρο. Και τα δύο είναι τα πιο σέξι χρώματα εσωρούχων, ιδανικά για να κάνουν τις νύχτες των εορτών υπέροχες. Απλά πρέπει να αποφασίσετε αν θέλετε να ντυθείτε στα κόκκινα για τα Χριστούγεννα ή να πάτε στο μαύρο, ιδανικό για όλες τις ώρες.


Δαντέλες, υφάσματα υψηλής ποιότητας, παιχνιδιάρικα χρώματα έχουν χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή αυτών των εσωρούχων VS τόσο δραματικά και πανέμορφα. Η VS συλλογή είναι γεμάτη με σέξι σχέδια εσωρούχων, σουτιέν, babydolls και πιτζάμες σε διάφορα στυλ, ιδανικά για κάθε σχήμα του σώματος. Η γιορτινή συλλογή διαθέτει επίσης το νέο άρωμα της μάρκας, Secret Victoria Gold Angel, μια μυρωδιά που κλέβει τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι απλά ιδανικό για να μυριρίζετε υπέροχα την παραμονή των Χριστουγέννων, ή απλά να κάνετε ένα δώρο στα αγαπημένα σας πρόσωπα.











--------------------