Victoria's Secret Fashion Show 2012

ΟΙ Άγγελοι της Victoria's Secret μας επιδεικνύουν για άλλη μια φορά τα σέξι και καλοσχηματισμένα κορμιά τους... Φόρεσαν τα νέα σχέδια εσωρούχων για το 2012 στο Victoria's Secret Fashion Show. Κυρίες μου, δείτε τον καυτό διάδρομο, ανασκουμπώθείτε και προετοιμαστείτε γιατί θα εντυπωσιαστείτε, οι πιο σέξι γυναίκες του πλανήτη παρελάσουν!



Η πιο sexy βραδιά της χρονιάς είναι σίγουρα το ετήσιο V.Secret Fashion Show,. Για άλλη μια φορά οι πιο επιθυμητές γυναίκες αναδείξουν το γυμνασμένο σώμα τους σε εξαιρετικά πολυτελή εσώρουχα: Alessandra Ambrosio, Miranda Kerr, Adriana Lima και Candice Swanepoel είναι μερικά από τα κορίτσια που συγκλόνισαν στον διάδρομο VS μέσα σε δαντέλα, σατέν, φτερωτά και διαμαντένια ρούχα. Δείτε τις πιο ενδιαφέρουσες στιγμές από αυτό το καυτό show.

Performance της χρονιάς; Η τολμηρή Rihanna!!! Λοιπόν, δεν είναι εύκολο να σταθείς δίπλα στην παρέλαση των πιο όμορφων γυναικών του κόσμου με τα εσώρουχά τους, αλλά η star μας απέδειξε για άλλη μια φορά ότι κατέχει το διάδρομο των shows.
























--------------------