Chanel: 2013 Precieux Printemps Make up Collection

Η Chanel έχει ετοιμάσει μια συλλογή μακιγιάζ για την άνοιξη του 2013 που αποτελείται από όμορφα χρώματα χειλιών, βερνίκια νυχιών και σκιές ματιών. Η συλλογή που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιανουάριο είναι γεμάτη από ουδέτερες αποχρώσεις και χρώματα ανάμεσα στο γλυκό ροζ και το χρώμα του βατόμουρου.


Τα κραγιόν Rouge Allure έρχονται στις εξής αποχρώσεις :Precieuse σε φυσικό μπεζ, Fantasque σε απαλό ροζ, Captivante σε χάλκινο καφέ, δαμασκηνί Envoutante σε βιολετί. Τα Rouge Allure Velvet έρχονται σε φωτεινά χρώματα όπως το λαμπερό κόκκινο κοράλλι και το έντονο φωτεινό φούξια. Υπάρχουν επίσης τα Rouge Allure Extraid de Gloss σε δύο αποχρώσεις, σε ελκυστικά σε χαλκό-καφέ το οποίο έρχεται σε περιορισμένη έκδοση και στο Merveille σε ψυχρό καφέ ροζ.




Υπάρχουν, επίσης, μολύβι χειλιών σε δύο αποχρώσεις Rubellite και Palissandre -Περιορισμένης έκδοσης- Stylo Yeux Waterproof Eyeliner έρχεται σε τρία υπέροχα χρώματα -. Rose σε ροζ χρυσό, Santal σε καφέ και Beryl στο ψυχρό ήπιο ροζ.


Επίσης, για τα μάτια υπάρχει -σε μια περιορισμένη έκδοση- Les 4 Ombres παλέτα σκιών ματιών που περιλαμβάνει ψυχρό καφέ, ανοικτό μπεζ, γκρι, καφέ και μια Ombre Duo Contraste με μπεζ και καφέ αποχρώσεις.




Τα βερνίκια νυχιών Le Vernis έρχονται σε τρία λαμπερά χρώματα, σε απαλό ροζ για μια ουδέτερη εκλεπτυσμένη εμφάνιση, έντονο ροζ χρώμα και σε κόκκινο μπορντό, για ένα δραματικό μανικιούρ.

--------------------