Γιορτινές ιδέες Hairstyles για Κοντά Μαλλιά

Δείτε παρακάτω μοντέρνα χτενίσματα για τις εορτές για κοντά μαλλιά, πειραματιστείτε και ετοιμαστείτε να κλέψετε τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την εορταστική περίοδο!


Πανέμορφες κούκλες έτοιμές να ξεχωρίσετε στο πάρτι; Εμείς αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε τέλεια και απόλυτα κατάλληλα χτενίσματα για τις εορταστικές ημέρες, αν είστε αποφασισμένες να κερδίσεις τα φώτα της δημοσιότητας με τα κοντά σας μαλλιά.


Αγαπάμε εντελώς τα uber-voguish Shortie χτενίσματα. Είναι ευέλικτα και παρά την ιδέα ότι δεν επιτρέπει πολλές δυνατότητες styling, τώρα μπορείτε να έχετε πολλές επιλογές . Ω, και είναι εξαιρετικά θηλυκό! Αν είστε περισσότερο τύπος ροκ κοριτσιού, μπορείτε να δοκιμάσετε κάτι dirty , και όχι πανκ εκδοχή. Εκτός αυτού, εάν έχετε πλέον αφέλειες μπροστά, μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να δώσετε άλλο ύφος. Μπορείτε επίσης να κάνετε τα κοντά μαλλιά σας με όγκο backcombing εφαρμόζοντας λακ. Absolutely fabulous!


Προσθέστε κομψότητα στο look σας με ένα σέξι χτένισμα, προσθέσετε μια γυαλιστερή υφή χρησιμοποιώντας τα διάφορα προϊόντα. Φροντίστε να είστε απλή και να θυμάστε ότι το στυλ είναι πάντα συνώνυμο με την απλότητα, τη λάμψη και με την υγεία. Πιάσε απλά κάποιο κερί ή τζελ, τρίψτε ανάμεσα στα χέρια σας και φτιάξτε το πιο τέλειο hairstyle.


Μπορείτε πάντα να επιλέξετε μια έκδοση πιο αξιοζήλευτη με κυματιστά μαλλιά. Το αποτέλεσμα θα είναι απόλυτα θηλυκό ουρλιάζοντας μια παλιά αίγλη. Ως εκ τούτου, εάν είστε αρκετά γενναίες, πειραματιστείτε με το στυλ σας σε μια εντελώς νέα διάσταση.


Χτενίσματα απο το '20-εμπνευσμένα με τα κλασικά κυματιστά μαλλιά, θα πρέπει να τα δοκιμάσετε οπωσδήποτε αυτές τις γιορτές.








--------------------