Τα σημάδια που σου δείχνουν οτι είναι ακατάλληλος(η) για Κουμπάρος(α)

Ο Γάμος είναι ένα ευχάριστο γεγονός που φαίνεται οτι τίποτα δεν μπορεί να το επισκιάσει και να σας χαλάσει την ευτυχία...

Δυστυχώς όμως δεν είναι έτσι, συγγενείς και φίλοι είναι εκεί, με τα μάτια τους,  πάνω σας και πολλά προβλήματα μπορούν να δημιουργηθούν. Ενά πρόσωπο που παίζει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του γάμου είναι η κουμπάρα ή ο κουμπάρος, αφού είναι το πρόσωπο που είναι κοντά σας, σου προσφέρει σιγουριά και ηρεμία.
Τι γίνεται όμως αν δεν είναι έτσι; Δες παρακάτω τα σημάδια για να αποφύγεις την επιλογή ένος "ακατάλληλου" κουμπάρου που θα χαλάσει την πιο όμορφη μέρα της ζωής σου.


1. Δεν μπορείς να τον/την εμπιστευθείς ...

Πολλοί από εμάς πιστεύουμε ότι ακριβώς επειδή είναι μια φίλη, μια κολλητή, που τη γνωρίζουμε πολλά χρόνια, ότι αυτό της δίνει ένα αυτόματο πράσινο φως για να γίνει κουμπάρα στο γάμο μας. Είμαι εδώ εγώ,  δίνοντάς σας το κόκκινο φως για να σταματήσει και να σκεφτείτε πραγματικά πόσο καλά ξέρετε αυτό το άτομο. Μπορείς να την εμπιστευτείς, να είναι εκεί υπεύθυνη για τη μεγάλη ημέρα σας; Είναι μήπως είναι γνωστή για την ανευθυνότητά της; Για την αργοπορία της; Έχει χόμπι το κοτσομπολιό; Αν ναι, θα πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι αυτά είναι σημάδια μιας κακής κουμπάρας.

2. Πίνει πάρα πολύ ...

Κάποιοι μπορεί να λένε ότι είναι η ψυχή του party, ενώ άλλοι θα το κακολογίσουν! Θα πρέπει να αποφασίσετε τι σκέφτεστε πραγματικά εσείς γι 'αυτήν/ον και αν θέλετε αυτό να συμβεί στο γάμο σας. Δεν λέμε ότι δεν θα πιεί στη χαρά των φίλων του/της αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο, δεδομένου οτι θα έχετε και άλλους καλεσμένους που ίσως σας κακολογίσουν για αυτή την επιλογή σας.

3. Της αρέσει να τραβάει τα φώτα ...

Ξέρετε μιλάω για τις κοπέλες αυτές που αγαπούν την επίδειξη και το "κοίτα με". Αυτή είναι η δική σας η μέρα και κανείς δεν θα πρέπει να το ξεχνάει. Μια κουμπάρα που θέλει να επισκιάσει την λάμψη της νύφης φορώντας ένα σεξι φορεμά ή έχοντας πιο εντυπωσιακό χτένισμα τότε σίγουρα είναι μια κακή επιλογή κουμπάρας.


4. Της αρέσει να εκφράζει τη γνώμη της παντού ...

Μερικές φορές οι κουμπάροι μπορεί να είναι πολύ χρήσιμοι όταν τους ρωτάς π.χ για τα χρώματα από τις προσκλήσεις του γάμου, ή αν θα πρέπει να έχετε τα μαλλιά κότσο ή κάτω, αλλά εώς εκεί. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένοι  εκεί έξω που θα εκφράσουν τη γνώμη τους με έναν αρνητικό τρόπο για την "φρική σου ανθοδέσμη". Όχι δεν χρειάζεται να τους ακούσετε, ειδικά όταν εκφράζουν έτσι τη γνώμη τους.

5. Είναι τεμπέλης(α)...

Ο προγραμματισμός ενός γάμου είναι μια πολλή δύσκολη δουλειά, ειδικά αν έχετε πολλές λεπτομέρειες. Όταν επιλέγετε τους κουμπάρους σας, να θυμάστε ότι θα πρέπει να τους αναθέσετε ορισμένα καθήκοντα για να σας βοηθήσουν. Αν ο φίλος ή φιλή σας είναι τεμπέλης/α θα φορτωθείτε τόση δουλειά μόνη σας, γι' αυτό καλύτερα βρήτε κάποιον πιο πρόθυμο.



6. Αισθάνεστε πάντα ότι ανταγωνίζεστε μαζί της...

Όταν ήσουν μικρό κορίτσι ήταν διασκεδαστικό να ανταγωνιστείς για το ποιά θα μπορούσε να πιεί το σοκολατούχο γάλα πιο γρήγορα, να τρέξει πιο γρήγορα, ή να έχει πιο πολλές κατακτήσεις στα αγόρια του σχολείου! Αλλά τώρα που είστε και οι δύο ενήλικες. Είναι πια κουραστικό και ανώριμο να ανταγωνίζεστε μαζί της για το ποιά θα παντρευτεί πρώτα, ποιά θα κάνει μωρό πρώτα, ή  ποιά θα μείνει σε ομορφότερο σπίτι. Εάν έχετε αυτού του είδους της σχέσης με την κολλητή ή τον κολλητό σας, αυτός είναι από μόνο του λογος να μη θέλετε να σταθεί όρθιος μαζί σας την ημέρα του γάμου σας.

Κρατήστε μακριά ανθρώπους που μπορεί να βλάψουν τα συναισθήματά σας εκείνη τη μεγάλη μέρα. Κάντε σωστή επιλογή κουμπάρων και οι άνθρωποι που σας αγαπάνε θα καταλάβουν. Αν τώρα εσείς έχετε εμπειρία "ακατάλληλων" κουμπάρων μοιραστείτε το μαζί μας παρακάτω...
--------------------
Ψάχνεις διάσημα brands σε χαμηλές τιμές; Κάνε κλικ εδώ