Essie: Τα νέα αυτοκόλλητα νυχιών για την Άνοιξη 2013! (Βήμα προς βήμα ο τρόπος που τα φοράς)

Η Essie πρώτη λάνσαρε συλλογή με wrap βερνίκια νυχιών. Δείτε τώρα τη νέα συλλογή Essie Sleek Stick που μας ετοίμασε και με τις πιο hot τάσεις στα νύχια για την Άνοιξη του 2013.

Η Essie ποτέ δεν σταματά να μας εκπλήσσει, έτσι και τώρα μας παρουσιάζει 12 νέα, μοντέρνα σχέδια σε αυτοκόλλητα για τα νύχια. Τα νέα αυτοκόλλητα παίζουν με μια ποικιλία από διασκεδαστικά στοιχεία: άγρια ​​και εξωτικά ζώα animal prints για μια τολμηρή εμφάνιση, δαντέλα για μια θηλυκή αφή και ακόμη, μερικά γεωμετρικά vibes για όσους γνωρίζουν καλά και ακολουθούν τις τελευταίες τάσεις του mani. Δείτε τις παρακάτω εικόνες για το πως τοποθετούνται τα αυτοκόλλητα νυχιών και απολαύσετε υπέροχα νύχια για μέχρι 10 ημέρες!


Θέλετε κάποια επιπλέον λάμψη; Εφαρμόστε ένα στρώση γυαλιστικού επάνω τα αυτοκόλλητα. Είστε έτοιμες να αφαιρέσετε τα αυτοκόλλητα και να πειραματιστείτε με κάτι άλλο; Απλά εφαρμόστε λάδι στην επιδερμίδα γύρω από το απλικέ και αφαιρέστε την φλούδα. Έγινε! Λαχταράτε αυτά τα δώδεκα υπέροχα τρισδιάστατα επιθήματα; Αναζητήστε τα στο offisial site της εταιρείας ή περιμέμενε έως τον Φεβρουάριο που θα κυκλοφορήσουν στη χώρα μας.


--------------------