Intimissimi: Η συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013 πάει Ελλάδα!

Τα εσώρουχα Intimissimi είναι πάντα εντελώς ρομαντικά και αισθησιακά. Κάθε μια από τις συλλογές της ιταλικής μάρκας αφηγείται μια μοναδική ιστορία αγάπης και τη θηλυκότητας. Μετά τις ατελείωτες ιταλικές διαδρομές των χειμερινών καταλόγων, τώρα η μεγάλη εταιρεία πάει Ελλάδα για τον επόμενο ανοιξιάτικο κατάλογο. Η νέα Intimissimi άνοιξη / καλοκαίρι 2013  συλλογή εσωρούχων είναι ακριβώς τόσο  όμορφη, ειδικά όταν βλέπουμε αυτά τα μαγευτικά κομμάτια από το εκπληκτικό μοντέλο Katsia Zingarevich.


Η νέα συλλογή Intimissimi ήρθε πάνω στην ώρα για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η νέα Intimissimi άνοιξη / καλοκαίρι  2013 συλλογή εσωρούχων παρουσιάζει μια μυριάδα επιλογών, δελεαστικές προτάσεις για κάθε μέρα. Το πάθος, ο αισθησιασμός είναι κάτι που χαρακτηρίζει τα κομμάτια εσωρούχων Intimissimi 2013, τα οποία βλέπουμε σε μια κλασική σειρά, με το ευέλικτο μαύρο, λευκό και μπεζ χρώμα, καθώς και σε μποέμ floral prints και δαντέλα .
Στη νέα συλλογή Intimissimi άνοιξη / καλοκαίρι του 2013, θα βρείτε επίσης ορισμένες girly ​​ροζ και baby blue αποχρώσεις, τα οποία παρέχουν το είδος της αισθησιακής αθωότητας στα εσώρουχα.

Όπως πάντα, μόνο υψηλής ποιότητας υφάσματα έχουν χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία αυτών των εσωρούχων Intimissimi, ενώ ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες κάνει τη συλλογή να ξεχωρίζει. Δαντέλα, laser, και όμορφο σιφόν είναι οι λεπτομέρειες που κάνουν αυτή την υπέροχη συλλογή τόσο ξεχωριστή, ιδανική για ειδικές περιπτώσεις με τον αγαπημένο σας.
 Η Intimissimi άνοιξη / καλοκαίρι του 2013 τη συλλογή εσωρούχων φέρνει push-up σουτιέν, babydolls, τονίζοντας τη μέση-κορσέδες, camisoles, και πολλά ακόμα όμορφα sets.












--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!