MAC: Η συλλογή Makeup Archie's Girls Άνοιξη 2013

Το πιο ερωτικό τρίγωνο σε κόμιξ με ανάμεσα σε Archie, Betty και Veronica πυροδότησε τη δημιουργία μιας νέας συλλογή για την άνοιξη του 2013, τη συλλογή μακιγιάζ της MAC  Archie΄s Girls που πρώτη πληροφορήθηκες από εμάς. Δείτε τα νέα, hot προϊόντα που εμφανίζονται σε αυτή την χατιτωμένη και γεμάτη χρώμα συλλογή μακιγιάζ!


Αν υπάρχει ένα εμπορικό σήμα που κρατά πάντα την προσοχή μας  όταν πρόκειται για μακιγιάζ, αυτή είναι η MAC Cosmetics. Μετά το κόμικ εμπνευσμένο από τη συλλογή Wonder Woman πίσω στο 2011, το μεγάλο brand καλλυντικών παίρνει βοήθεα από ένα ακόμη κόμικς με θέμα, τα κορίτσια του Archie για την νέα MAC συλλογή. Η δημιουργικότητα δεν φαίνεται να χάνεται ποτέ από την δημιουργική ομάδα της MAC Cosmetics, και όπως κάθε σεζόν η μάρκα κακομαθαίνει τους οπαδούς της με πολλές συλλογές μακιγιάζ που έχουν ως στόχο να τονίσουν την ομορφιά!

Η έμπνευση για τη συλλογή; η αγάπη! Και προφανώς η MAC επέλεξε το κόμικς λόγω του  ερωτικού τριγώνου του Archie ως πηγή έμπνευσης που συμπίπτει με την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.
Άλλωστε η συλλογή θα είναι διαθέσιμη τον μήνα Φεβρουάριο σε limited edition γι αυτό προλάβετε να διαλέξετε τα αγαπημένα σας...Δείτε αναλυτικά την συλλογή:










--------------------
Ψάχνεις διάσημα brands σε χαμηλές τιμές; Κάνε κλικ εδώ
-->