Calzedonia Summer 2013 Swimwear: Cast Away

Δείτε τα εντυπωσιακά μαγιό της Calzedonia Καλοκαίρι 2013 και τα ρούχα παραλίας που περιλαμβάνονται στη σειρα Calzedonia Cast Away. Αυτό το καλοκαίρι, η Calzedonia μας προσφέρει υπέροχα, μοντέρνα σύνολα με ένα αριστοκρατικό άγγιγμα.
Η Calzedonia Cast Away συλλογή, δεν αποσκοπεί στην καταγραφή των πιο hot τάσεων της σεζόν, όπως οι επιλογές από τις άλλες γραμμές (Δες εδώ). Κάθε μία από αυτές τις γραμμές έχει δημιουργηθεί με μια συγκεκριμένη ιδέα και έχει ως στόχο να ευχαριστήσει όλες τις γυναίκες με διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις.

Η Calzedonia Cast Away συλλογή, δεν επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό στη συλλογή από μαγιό, αλλά προσφέρει πολλά άλλα ενδιαφέροντα κομμάτια για να ολοκληρώσετε το look σας στη παραλία. Αυτή η σειρά εχει δημιουργηθεί για τη πιο συντηρητική fashionista, που θα εκτιμήσει σίγουρα τα υπέροχα στυλ μαγιό σε ουδέτερους τόνους που θα την κάνουν να φαίνεται απίστευτα κομψή. Σορτς, εκπληκτικές ολόσωμες φόρμες, καφτάνια είναι μερικές από τις πολλές συναρπαστικές επιλογές που μας προσφέρει η Calzedonia 2013.








___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->