Νέα καμπάνια κατά της ανορεξίας "You Are Not a Sketch"!

O Οργανισμός Brazilian Modeling κυκλοφόρησε πρόσφατα μια καμπάνια σχετικά με την διατροφική διαταραχή, για να  ευαισθητοποιήσει τα νέα κορίτσια με τίτλο «You Are Not Sketch». Αν και οι συζητήσεις σχετικά με τα ανθυγιεινά πρότυπα που επιβάλλονται από τη βιομηχανία της μόδας γίνονται εδώ και καιρό, αυτές οι λίγες εικόνες τις νέας καμπάνιας είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Με ένα σκίτσο μόδας στη μία πλευρά και ένα μοντέλο να φωτογραφίζεται για να μοιάζει με το σκίτσο όσο το δυνατόν περισσότερο, η νέα καμπάνια σίγουρα δείχνει πόσο η ψευδαίσθηση της τελειότητας, επηρεάζει τις πασαρέλες και τις απλές γυναίκες.


Το "Δεν είσαι ένα σκίτσο.  Πείτε ΟΧΙ στην ανορεξία." Είναι έργο των εικονογράφων Edson Rosa, Samuel Marinho και μια ισχυρή στάση απέναντι στο διαδεδομένο πρόβλημα της διατροφικής διαταραχής.
Εδώ βλέπουμε καθαρά ένα σκίτσο σχεδιαστή και δίπλα το αντίστοιχο μοντέλο με την διαταραχή της ανορεξίας.

Παρά τη μαζική αντίδραση ενάντια στο μέγεθος 0, ως πρότυπο ομορφιάς, η αλήθεια είναι ότι τα υπέρβαρα μοντέλα είναι ακόμα μια πηγή διαμάχης στον κόσμο της μόδας, παρά την κοινώς αποδεκτή άποψη ότι περισσότερα από ένα τύπο σώματος θα πρέπει να εκπροσωπούνται στις πασαρέλες και στα καταστήματα.

Έσείς πιστεύετε ότι η βιομηχανία της μόδας έχει μια αρνητική επιρροή στον τρόπο με τον οποίο  γίνεται αντιληπτή η ομορφιά ή μήπως είναι αποκλειστική ευθύνη της κάθε γυναίκας να καλλιεργήσει μια υγιή εικόνα του σώματος της;


___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->