Intimissimi: Η συλλογή για το Καλοκαίρι 2013

Καθώς οι μέρες γίνονται όλο και θερμότερες, η επιθυμία να ταξιδέψουμε γίνεται μεγαλύτερη. Η ιταλική μάρκα εσωρούχων Intimissimi μας δίνει την ευκαιρία να ταξιδέψουμε αυτή τη στιγμή, ενώ είμαστε στο σπίτι, φέρνοντας το νεότερο κατάλογο εσωρούχων Intimissimi καλοκαίρι 2013  που συνεχίζει το ιταλικό ταξίδι της μάρκας αυτή τη φορά μέσα από τη Μεσόγειο. Με τίτλο «Mediterraneo» και μοντέλο τη Katsia Zingarevich, ο νέος κατάλογος Intimissimi  καλοκαίρι 2013  φέρνει μια έκρηξη χρωμάτων, prints και σχεδίων που κάθε γυναίκα θα ήθελε να έχει.
Με κοριτσίστικη διάθεση και μεγάλη δόση ρομαντισμού η συλλογή Intimissimi Mediterraneo καλοκαίρι του 2013 φέρνει καταπληκτικά σύνολα εσωρούχων με διαφάνειες, δαντέλα, κεντήματα, μετάξι, καθώς και υπέροχα floral prints εμπνευσμένα από τα ανθισμένα λιβάδια της Tuscany. Με τη χρήση των πιο hot χρωμάτων της σεζόν, όπως τολμηρό ροζ βατόμουρου, σμαραγδί πράσινο, αλλά και με ένα μεγάλο μέρος της καλοκαιρινής συλλογής Intimissimi Mediterraneo 2013 να έρχεται σε υποτονικές αποχρώσεις για ένα ειδυλλιακό παραμύθι. Τα paisley prints είναι σίγουρα οι πρωταγωνιστές του συνόλου της συλλογής. Εκτός από αυτό, θα μαγευτείτε από το ρομαντικό βολάν, τις βαθιές περικοπές, το ναυτικό θέμα και τα πολύχρωμα στρας που χρησιμοποιούνται.
Η Intimissimi Mediterraneo καλοκαίρι 2013 συλλογή εσωρούχων είναι πλημμυρισμένη  με υπέροχα σετ, εσώρουχα, σαγιονάρες, babydolls, ρόμπες από μετάξι και camisoles, απλά top και ζακέτες διάτρητew. Τι άλλο μπορεί κανείς να χρειαστεί για ένα ρομαντικό καλοκαίρι;










___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->