Axel Accessories: H καμπάνια Καλοκαίρι 2013

Η Axel accessories μας ταξιδεύει μέσω της νέα της, καλοκαιρινής καμπάνιας για το 2013 στη δεκαετία το 60'. Floral prints, πουά, μεγάλα θεατρικά καπέλα, μαντήλια στα μαλλιά, statement κοσμήματα, μας ταξιδεύουν στο παρελθόν με μοντέρνες πινελιές όπως απαιτεί η vintage τάση. Νεανικά κομμάτια, casual και chic τσάντες που θα σε συντροφεύσουν όλο το καλοκαίρι, παπούτσια για όλα τα γούστα, ρούχα και αξεσουάρ, θα τα βρεις στη νέα συλλογή της Axel accessories Άνοιξη/Καλοκαίρι 2013.
Νεανικά αλλά και πιο κομψά σχέδια, πολύχρωμα prints, σορτς, top, αλλά και υπέροχα καφτάνια και φορέματα που συνδυάζουν την άνεση με το στυλ, είναι οι νέες προτάσεις της Axel. Η χρωματική της παλέτα, το λευκό, το ροζ, το κοραλλί και το γαλάζιο συνθέτουν το concept της καμπάνιας που είναι αφιερωμένο στην ομορφια του ελληνικού καλοκαιριού.
Όσο αφορα το αγαπημένο αξεσουάρ όλων των γυναικών, τις τσάντες, η εταιρεία Axel αποτελεί εγγύηση τόσο στην καταπληκτική ποιότητα, όσο και στην ποικιλία του σχεδιασμού ακολουθώντας τις τάσεις τις μόδας, αλλά και τις ανάγκες κάθε συγχρονης γυναίκας.
Τα νέα προϊόντας της Axel accessories θα βρείτε στο ανανεωμένο e-shop της , κάνοντας παραγγελίες των προϊόντων που σας ενδιαφέρουν, βλέποντας τις νέες προσφορές και ακόμα αξίζει να "ξεφυλλισετε" το νέο online περιοδικό της που μπορείτε να βρείτε και στα καταστήματα Axel.













___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->