Bershka: Το Lookbook Ιουνίου 2013

Μαύρο και άσπρο μινιμαλισμός και κομψότητα... Το νεότερο Bershka lookbook Ιούνιος 2013 έρχεται να αποδείξει για άλλη μια φορά ότι τίποτα δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τις  διαχρονικές τάσεις, ιδιαίτερα εκείνες που ασχολούνται με τα πιο απλά, αλλά και κομψά χρώματα στον κόσμο: το μαύρο και το λευκό. Το μαύρο και άσπρο είναι τα κύρια χρώματα της νέας καλοκαιρινής περιόδου, έτσι η ισπανική μάρκα Bershka, δεν θα μπορούσε να αντισταθεί στον πειρασμό αυτού του μινιμαλισμού και αφιέρωσε ένα ολόκληρο lookbook σε αυτή τη καυτή τάση!

Το νέο Bershka lookbook για τον μήνα Ιούνη του 2013 φέρνει κομμάτια για κάθε γούστο και στυλ, όταν όμως πρόκειται για επιλογές χρωμάτων, μπορείτε να παίξετε με: το μυστήριο του μαύρου και την αθωότητα του λευκού. Φορέματα, φούστες, παντελόνια, μπλούζες, αξεσουάρ ... Η συλλογή Bershka Ιούνη 2013 ζωγραφίζει σχεδόν τα πάντα σε μαύρο και άσπρο για αυτό το καλοκαίρι και μας κρατά μακριά από τα λάθη της μόδας. Αυτο είναι το θέμα, είναι αδύνατο να κάνεις λάθος, και η κομψή εμφάνιση είναι πάντα εγγυημένη!
Η γραμμή έχει επίσης κάποια flirty prints για εκείνους, που θέλουν να προσθέσουν ενδιαφέρον στα μινιμαλιστικά ρούχα τους.
Μην ξεχάσετε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με κάποια αξεσουάρ, όπως μαύρα και λευκά γυαλιά ηλίου, ψηλοτάκουνες γόβες, καπέλα, τσάντες και μεταλλικά κομμάτια κοσμημάτων.








___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->