Juicy Couture: Summer Escape Lookbook 2013

Οι παραλίες με τη λευκή άμμο της Rincón στο Πουέρτο Ρίκο φαίνεται να είναι το τέλειο σκηνικό για το νέο Juicy Couture Summer Escape lookbook. Η ώρα των διακοπών καταφτάνει, και εσείς πρέπει να επιλέξετε μοντέρνα, uber-cool κομμάτια. Ήρθε η ώρα για δηλαδή για μια Juicy Καλοκαιρινή απόδραση! Η νεότερη Juicy Couture συλλογή μαγιό διαθέτει όμορφα κομμάτια, για καλοκαιρινό στυλ στη παραλία. Βουτιά στη νέα σεζόν με τη νέα, κομψή και σέξι συλλογή μαγιό, σε φωτεινά και έντονα prints σχέδια και χρώματα για μια chic εμφάνιση. Αποδράστε στο δικό  σας καλοκαιρινό παράδεισο με εντυπωσιακά sundresses, mix-and-match prints και σεξυ κομμάτια που θα σας συντροφεύσουν στη παραλία. Η Juicy Couture ξέρει σίγουρα τι είναι αυτό που χρειάζεστε!
Υπάρχουν κομψά και διασκεδαστικά ζωντανά paisley μπικίνι, ολόσωμα πουά, καθώς και σέξι pin-up μαγιό, η κυρίαρχη σύνθεση είναι το βαμβάκι, σε πουλόβερ, όμορφα printed παντελόνια και ανάλαφρα tees.
Η Juicy Couture Summer Escape συλλογή περιλαμβάνει επίσης, κάποια πραγματικά μοντέρνα και κομψά αξεσουάρ και κοσμήματα για την ολοκλήρωση των look σας.







___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->