Η Sarah Jessica Parker δημιουργεί δική της σειρά μόδας!

Το καυτό νέο των τελευταίων ημερών είναι οτι η Sarah Jessica Parker θα έχει δική της σειρά παπουτσιών! Λοιπόν, η γραμμή μόδας SJP θα συμπεριλάβει και άλλα πράγματα εκτός από τα παπούτσια, ωστόσο, αυτά σίγουρα θα είναι οι πρωταγωνιστές της γραμμής. Οι σκέψεις γύρω από το νέο; "Καιρός ήταν"... Όποια ήταν fan του «Sex and the City» αμέσως θα χαμογελάσει όταν αποκαλύψουμε με ποιον έχει συνεργαστεί η ηθοποιός για το νέο σχέδιο: δεν είναι άλλος από τον George Malkemus, Διευθύνων Σύμβουλο του οίκου Manolo Blahnik.
  Όπως έχουμε αναφέρει προηγουμένως, η νέα γραμμή μόδας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, θα περιλαμβάνει παπούτσια και τσάντες. Σχετικά με τα παπούτσια, η star έχει ως στόχο να φέρει επιλογές που είναι κομψές αλλά και άνετες, δεδομένου, όπως παραδέχτηκε, ότι τα περισσότερα τακούνια θα είναι στιλέτο, και θα προκαλούν όλεθρο σε κάθε βήμα. Οι τσάντες, από την άλλη πλευρά, θα είναι εμπνέυσμένες από τη δεκαετία του '70 και τη δεκαετία του '80.
Η νέα γραμμή, δεν θα έχει τις τυπικές χαμηλές τιμές, όπως τα τύπου σύνηθες προϊόντα που υπογράφουν οι stars τα τελευταία χρόνια και παράγονται στην Κίνα. Τα προϊόντα της νέας γραμμής θα παράγονται στην Ευρώπη και τη Νέα Υόρκη και το εύρος τιμών θα αντανακλά σίγουρα αυτό.
Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε με ανυπομονησία να δούμε τα νέα δημιουργήματά της.

___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->