Μεγάλες εκπτώσεις και στα ηλεκτρονικά καταστήματα

Η περίοδος των εκπτώσεων έχει ξεκινήσει, και αν είσαι από τις κοπέλες που  δεν αντέχουν να ψάχνουν στα καταστήματα και να περιμένουν σε μεγάλες ουρές, σου έχουμε την λύση...αγορές μέσω διαδικτύου με μεγάλες εκπτώσεις τιμών. Τα ηλεκτρονικά καταστήματα διαθέτουν ό,τι μπορεί να χρειαστείς από ρούχα και αξεσουάρ, έως gadgets και βιβλία...Δες παρακάτω τα πιο ασφαλή, μεγάλα και εύχρηστα ηλεκτρονικά καταστήματα...



Παπούτσια για άντρες και γυναίκες

Μια από τις συνηθισμένες αγορές πριν τις διακοπές είναι τα παπούτσια. Είτε πρόκειται για σαγιονάρες για τη θάλασσα είτε για πέδιλα για το βράδυ, οι επιλογές είναι πολλές! Στο Spartοo θα βρείτε ανδρικά και γυναικεία παπούτσια για όλα τα γούστα με έκπτωση έως 50% καθώς και εκπτωτικά κουπόνια που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τα εκπτωτικά προϊόντα!

Οι εκπτώσεις στο InShoes φτάνουν έως και 75%, εκπτώσεις σε σαγιονάρες, πέδιλα, πλατφόρμες και σανδάλια. Όσοι θέλουν havaianas σε πολλά χρώματα και σχέδια θα τις βρουν στο Plus4u ενώ για όσους αναζητούν παπούτσια γνωστών σχεδιαστών σε τιμές stock η σωστή επιλογή είναι το All About Shoes.


Μαγιώ & παρεό

Διακοπές = Μαγιώ! Στο Z-mall θα βρείτε μπικίνι από 12€ και στο LaRedoute γυναικεία και ανδρικά μαγιώ με έκπτωση έως και 50%. Στο La Redoute θα βρείτε 40% έκτπωση σε όλα τα επώνυμα brands. Στο outlet του Melina May θα βρείτε επίσης πολύ καλές προσφορές ενώ μείνετε συντονισμένοι για να μην χάσετε τα νέα καλοκαιρινά bazaar.


Ρούχα & αξεσουάρ

Τα αέρινα φορέματα κερδίζουν σε κάθε εμφάνιση! Το Toi&Moi προσφέρει έως και 50% έκπτωση σε καλοκαιρινά φορέματα. Στο κατάστημα της Yoox θα βρείτε εκπτώσεις έως 60% στη συλλογή Άνοιξη - Καλοκαίρι. Τα καλοκαιρινά bazaar ρούχων συνεχίζονται στο BrandsGalaxy, μην χάσετε τις νέες προσφορές σε επώνυμα brands! Στο καταστήματα No Fashion Way οι εκπτώσεις φτάνουν έως και 60% σε ρούχα, κοσμήματα και αξεσουάρ και στο Pret-a-Beaute θα βρείτε εκπτώσεις έως 60% σε αγαπημένα brands. Εκπτώσεις έως 40% σε κοσμήματα και αξεσουάρ θα βρείτε και στο Folli Follie.


Gadgets & βιβλία

Για εκείνους που δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς gadgets το Public προσφέρει εκπτώσεις έως 25% σε φωτογραφικές μηχανές, εκπτώσεις έως 50% σε gaming τίτλους και αξεσουάρ, εκπτώσεις έως 40% σε smartphones, έως 20% σε tablets και έως 18% σε laptops.


Ταξίδια & εισιτήρια

Επειδή κάποιοι συνηθίζουν να αφήνουν για τελευταία στιγμή την οργάνωση των διακοπών, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια από το Petas

Επιπλέον, στο πρόγραμμα Ekdromi θα βρείτε μοναδικές προσφορές για καλοκαιρινές αποδράσεις σε όλη την Ελλάδα!
___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!