Dolce & Gabbana Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014~ Η Καμπάνια

Η καμπάνια Dolce & Gabbana Φθινόπωρο/Χειμώνας 2013-2014 έρχεται σαν μια ευχάριστη έκπληξη και ως κάτι πολύ αναμενόμενο για εμάς. Ο πολυτέλης ιταλικός οίκος μόδας μας έχει συνηθίσει σε μια μαγευτική "οικογένεια" φωτογραφιών, όπου όλα σχετίζονται με το ιταλικό στυλ, τη ζωή και τις ομορφιές της, που πάντα καταφέρνουν να αγκαλιάσουν τη φιλοσοφία των συλλογών της μάρκας! Για τη νέα καμπάνια, η Dolce & Gabbana πηγαίνει δραματικά, θεατρικά, αλλά και ρομαντικά ταυτόχρονα, φέρνοντας μεγάλα ονόματα όπως Μόνικα Μπελούτσι, Bianca Balti, Kate King, καθώς και Andreea Diaconu μπροστά από το φακό της φωτογραφικής μηχανής του σχεδιαστή Domenico Dolce.





Στη καμπάνια Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014, τα πανέμορφα μοντέλα απεικονίζονται σ' ένα σενάριο συναισθημάτων, με έντονες εκφράσεις, θυμό και διασκέδαση, συγκρούσεις και γέλιο, παρουσιάζουν την αγάπη και την απελπισία με έναν εντελώς επαγγελματικό τρόπο. Όλες οι φωτογραφίες μοιάζουν να έχουν ληφθεί από μια παραδοσιακή ιταλική ταινία.
Η Καμπάνια Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014 αναδεικνύει τη γοητεία και την ομορφιά της νέας συλλογής της σεζόν, απεικονίζοντας πολλές ρομαντικές δαντέλες, λεπτομέρειες με την υπογραφή της μάρκας, καθώς και καλλιτεχνικά σχέδια. Αυτά που ξεχωρίζουν είναι τα βυζαντινά σχέδια, οι απεικονίσεις θρησκευτικών προσωπικοτήτων που σίγουρα ξεχωρίζουν. Θηλυκότητα, κομψότητα και δραματικά vibe συγχωνεύονται στη συλλογή  Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014, η οποία αντλεί την έμπνευσή της από το νησί της Σικελίας και επικεντρώνεται στα εξαίσια ενετικά και βυζαντινά ψηφιδωτά του 12ου αιώνα από τον καθεδρικό ναό που βρίσκεται στην υπέροχη πόλη του Παλέρμο. Ως αποτέλεσμα, στη καμπάνια Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014, μπορούμε να δούμε μια σειρά από υπέροχα, κομψά φορέματα που δίνουν έμφαση στην όμορφη εικόνα και τη χάρη των γυναικών.





Πολλά από τα κοσμήματα, έχουν απίστευτα prints που μοιάζουν με αριστουργήματα, λεπτή δαντέλα, πλούσια χρώματα και high-end αξεσουάρ, γίνονται τα βασικά στοιχεία της Dolce & Gabbana Φθινόπωρο / Χειμώνας 2013-2014 συλλογής. Εμπνευστείτε από την υπέροχη καμπάνια και ετοιμαστείτε για το εντελώς μαγευτικό φθινόπωρο που θα έρθει!






___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->