MINERVA: Ο κατάλογος με τα μαγίο Καλοκαίρι 2013 (+Video)

Η εταιρεία Minerva μας παρουσιάζει τη νέα της συλλογή μαγιό για το καλοκαίρι 2013 μέσα από τον κατάλογο "gossip on the beach". Με φόντο τις όμορφες παραλίες των ελληνικών νησιών, η εταιρεία μας υπενθυμίζει την ανάγκη του να ενισχύουμε την ελληνική αγορά, επιλέγοντας ελληνικά προϊόντα-μαγιό, που δεν υστερούν καθόλου σε σχεδιασμό, ποικιλία, ποιότητα αλλά και σε προσιτές τιμές. Δείτε τον κατάλογο και το video που ακολουθεί με τη συλλογή μαγιό MINERVA...

Για τις αγορές σου επισκέψου το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας https://www.minerva.gr/eshop/ όπου θα βρεις τα προϊόντα, τις τιμές, καθώς και οδηγό μεγεθών και ο,τι άλλο χρειάζεσαι για να κάνεις εύκολα την παραγγελία σου.

Στον νέο κατάλογο θα βρεις μαγιό μπικίνι, σε ποικιλία χρωμάτων και σχεδίων για να επιλέξεις αυτό που αναδεικνύει καλύτερα την σιλουέτα σου. Ενώ για τις πιο τολμηρές που θέλουν να κάνουν αίσθηση στη παραλία, η MINERVA προτείνει ολόσωμα μαγιό με sexy κοψίματα.
Η παλέτα χρωμάτων δίνει άπειρες επιλογές, τόσο γι' αυτές που αγαπούν την μονοχρωμία, σε ζωηρά ή κλασικά χρώματα, όσο και για αυτές που επιλέγουν τα σχέδια, τα prints, τα flioral για να συμβαδίζουν με τις επιταγές της μόδας.
























___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!
-->