Δώσε τέλος στα σκαμένα χείλη με φυσικό τρόπο

Πείτε αντίο στα ξηρά και σκασμένα χείλη, χρησιμοποιώντας υλικά που έχει το κάθε σπίτι. Αν δεν θέλεις να ξοδέψεις χρήματα ή έχεις δοκιμάσεις τα προϊόντα που υπόσχονται απαλά χείλη και δεν έχεις δει αποτέλεσμα τα παρακάτω θα σου φανούν ιδιαίτερα χρήσιμα.
Μάθετε πως να θεραπεύσετε τα σκασμένα χείλη μόνες σας...
1. Το Μέλι
Εκπληκτική και κυρίως φυσική θεραπεία για σκασμένα χείλη είναι το μέλι . Βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών σας, αλλά και στη θεραπεία τους . Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εφαρμόσετε αγνό φυσικό μέλι στα σκασμένα χείλη σας τρεις φορές την ημέρα . Πλέον , οι ειδικοί προτείνουν το συνδυασμό μελιού με γλυκερίνη . Η πάστα πρέπει να εφαρμοστεί στα χείλη σας πριν πάτε για ύπνο και θα ξυπνήσετε με μαλακά χείλη το πρωί .

Αλοιφή για τα σκασμένα χείλη 
Φτιάξτε αυτή την πολύ αποτελεσματική αλοιφή τώρα, πριν πιάσουν τα μεγάλα κρύα και σκάσουν τα χείλη σας. Μουλιάστε για 30 λεπτά σε μισό φλιτζάνι βραστό νερό μία μικρή χούφτα ροδοπέταλα που θα έχετε προηγουμένως ξεπλύνει. Aφού σουρώσετε το νερό και αφήσετε τα ροδοπέταλα να κρυώσουν, αναμίξετε τα με 2 κουταλιές μέλι μέχρι να δημιουργηθεί μία πάστα, είναι θρεπτική και αφήνει τα χείλη βελούδινα και απαλά.  



2. Το Αγγούρι 

Το αγγούρι είναι ακόμη μια απλή και καταπληκτική θεραπεία για σοβαρές περιπτώσεις σκασμένων χειλιών με χρόνια πάθηση . Κόψτε μερικές φέτες από αγγούρι και εφαρμόστε τα στα χείλη σας, έτσι ώστε να ενυδατωθούν από το χυμό τους . Αφήστε τα για περίπου 20 λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε τα χείλη σας με ζεστό νερό. 

3. Τα Ροδοπέταλα

Γνωρίζατε ότι τα ροδοπέταλα βοηθούν επίσης σαν θεραπεία για σκασμένα χείλη; Λοιπόν, είναι άλλο ένα φυσικό προϊόν που βοηθά στην απαλότητα των χειλιών. Αφού τα ξεπλύνετε καλά φτιάξτε μια πάστα με αυτά χρησιμοποιώντας μέλι (βλ. παραπάνω) ή γάλα. Το αποτέλεσμα είναι υπέροχο. 



4. Η Ζάχαρη

Αν θέλετε να κάνετε απολέπιση στα ξηρά σκασμένα χείλη σας, τότε σας προτείνουμε τη χρήση ζάχαρης. Απλά αναμίξτε δύο κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη με ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι ή βούτυρο. Αφού η πάστα σχηματιστεί, εφαρμόστε στα χείλη σας και αφήστε το για πέντε λεπτά. Στη συνέχεια, κάντε απαλό μασάζ το διάλυμα γύρω από τα χείλη με τα δάχτυλά σας. Με αυτό τον τρόπο θα απαλλαγείτε από τα νεκρά κύτταρα. Τέλος, αφαιρέστε με ζεστό νερό.


 
___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!