Χρήσιμα Tips για το πώς να μακρύνεις τα μαλλιά σου γρηγορότερα

Ψάχνετε χρήσιμες συμβουλές για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μεγαλώσουν γρηγορότερα; Ρίξτε μια ματιά στις συμβουλές μας για να μάθετε κάποια χρήσιμα πράγματα που μπορείτε να δοκιμάσετε!


Πολλοί είναι οι παράγοντες που ενδυναμώνουν τα μαλλιά και αντίστοιχα πολλοί είναι οι παράγοντες που καταστρέφουν τα μαλλιά μας.
Οι ειδικοί λένε ότι το κύριο λάθος είναι ο τρόπος ζωής μας που σίγουρα επηρεάζει το πόσο γρήγορα μεγαλώνουν τα μαλλιά μας.

Ένας υγιεινός τρόπος ζωής

Θα πρέπει να ξέρετε ότι αυτό που πίνετε και αυτό που τρώτε μπορεί να έχει σοβαρές επιπτώσεις για τα μαλλιά σας. Έτσι, ένα χρήσιμο tip για το πώς να κάνετε τα μαλλιά σας να μακρύνουν περισσότερο, είναι να τρώτε πολλά φρέσκα φρούτα και λαχανικά και να κοιμούνται τουλάχιστον επτά ώρες κάθε βράδυ. Επιπλέον, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το νερό. Πίνετε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα για να μείνετε ενυδατωμένοι. Με αυτό τον τρόπο θα κρατήσει το σώμα σας υγιές και θα ωφελήσει πάρα πολύ το δέρμα σας, τα νύχια και τα μαλλιά σας. Γιατί; Επειδή ένα υγιές σώμα ισούται με υγιή μαλλιά, ισχυρά νύχια και ενυδατωμένο δέρμα.


Το κούρεμα 

Με μια πρώτη ματιά, αυτό μπορεί να μην φαίνεται καλή ιδέα, αφού θέλετε να μάθετε πώς να κάνετε τα μαλλιά σας μεγαλώνουν πιο γρήγορα, όμως οι ειδικοί λένε ότι οι τακτικές περιποιήσεις των άκρων θα βοηθήσει να απαλλαγούμε από τη ψαλίδα και τη ξηρότητα στις άκρες, η οποία μπορεί να επιβραδύνει το ρυθμό ανάπτυξης των μαλλιών. Εξηγήστε από την αρχή αυτό που θέλετε ακριβώς στον hairstylist σας και αυτός ξέρει τι πρέπει να κάνει.

Ενυδάτωση

Είναι πολύ σημαντικό να μην ξεχνάμε την ενυδάτωση των μαλλιών μας. Έτσι, θα πρέπει να αγοράσουμε σαμπουάν και μαλακτικά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για ταλαιπωρημένα μαλλιά. Είτε τα μαλλιά σας είναι λιπαρά ή ξηρά, μπορείτε να επιλέξετε τα αγαπημένα σας προϊόντα, αφού τα διάφορα διάσημα εμπορικά σήματα έχουν ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που μπορείτε να επιλέξετε.


Conditioning

Μερικές φορές το σαμπουάν και conditioner δεν είναι αρκετό, όταν προσπαθείτε να μακρύνετε τα μαλλιά σας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε επίσης μια βαθιά μάσκα conditioner μία φορά το μήνα για να κρατήσει τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής σας ενυδατωμένο. Με αυτό τον τρόπο, τα μαλλιά σας θα είναι λιγότερο επιρρεπή σε θραύση. Σε καθημερινή βάση θα πρέπει να ενυδατώνετε τις άκρες των μαλλιών με ένα serum ή balm.

 Styling

 Περιορίστε, όσο περισσότερο μπορείτε το styling των μαλλιών με υψηλή θερμοκρασία (πιστολάκι, πρέσα για ίσιωμα, ψαλίδι για μπούκλες) και με χημικές επεξεργασίες (βαφές μαλλιών, περμανάντ και άλλα). Οι παραπάνω μέθοδοι styling σε τακτά διαστήματα αφυδατώνουν και καταστρέφουν τα μαλλιά με αποτέλεσμα να εμφανίζουν ψαλίδα, να σπάνε και να φριζάρουν. 

 
___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!