H&M: Η Eορταστική Καμπάνια 2013-2014

Η εορταστική καμπάνια H&M είναι εδώ!
Η σουηδική αλυσίδα καταστημάτων έχει ήδη καταρτίσει έναν κατάλογο με ρούχα-έμπνευση για τις ημέρες των εορτών. Τα μοντέλα που παίρνουν μέρος είναι η Christy Turlington, Liu Wen, Cora και η Doutzen Kroes και μας παρουσιάζουν κομψές, εναλλακτικές λύσεις, αφού η νέα καμπάνια έχει κάτι για κάθε κορίτσι που θέλει να λάμψει αυτές τις γιορτές...
Η εορταστική καμπάνια H & M  έχει ως στόχο να αντιπροσωπεύσει ένα διασκεδαστικό πάρτι  Χριστουγέννων με μια μυριάδα από νεανικές επιλογές σε προσιτές τιμές. Υπάρχει λοιπόν μια πληθώρα από κομψά, ζεστά πουλόβερ, σπορ αξεσουάρ και παντελόνια για όσους προτιμούν την άνεση τις ημέρες των εορτών.
Αυτό δεν σημαίνει , ωστόσο , ότι τα κορίτσια που ψάχνουν ένα κομψό φόρεμα για party δεν θα μείνουν απογοητευμένοι. Η νέα συλλογή περιλαμβάνει τα πάντα, από σακάκια με παγιέτες και παντελόνια, σε chic φορέματα με δαντέλα. Cutout φορέματα, κομψά σακάκια και μπλέιζερ ή faux δερμάτινα παντελόνια είναι μερικές μόνο από τις επιλογές για εκε που αγαπούν τη λάμψη και τη κομψότητα.
Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές αξεσουάρ που μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεχωρίσετε, από  κομψές μπότες, booties και τις κλασικές αλλά πάντα sexy γόβες, σε glam μακριά κολιέ και μεταλλικά βραχιόλια.
















___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!