L'Oreal Professionnel HAIRchalk: Η νέα μόδα που βάζει χρώμα στα μαλλιά σου! (+Video)

H L' Oréal Professionnel παρουσιάζει τη νέα συλλογή HAIRchalk, η οποία διαθέτει οκτώ ζωηρά και μοντέρνα χρώματα μαλλιών.
Τα νέα χαροποιούν τους fashionistas που αγαπούν να πειραματίζονται με έντονα χρώματα μαλλιών χωρίς καμία δέσμευση.
Τα νέα προϊόντα της L' Oréal  έχουν ενδιαφέρον ως αποτέλεσμα και είναι πολύ εύκολα στη χρήση όπως θα δείτε και στο video με τις οδηγίες παρακάτω.

 Οι έντονες αποχρώσεις κυριαρχούν στη νέα L' Oréal Professionnel συλλογή, για όσους λοιπόν ενδιαφέρονται να γίνουν το κέντρο της προσοχής, η  εταιρία έχει ετοιμάσει πέντε έντονες αποχρώσεις: Sweet Sixteen Pink, First Violet Ημερομηνία, Blue Ocean Cruise, Garden Party και Coral Sunset. Από την άλλη πλευρά, για εκείνους που θέλουν μια πιο ήπια εμφάνιση, μπορείτε να βρείτε τα Bronze Beach, Coffee Break ή Black Tie ως μια καλύτερη εναλλακτική λύση για τις ανάγκες σας .
Πόσο θα κρατήσει η νέα σου τολμηρή εμφάνιση; Λοιπόν, αυτό εξαρτάται από την ποσότητα του προϊόντος που εφαρμόζεται, το επιλεγμένο χρώμα, και τον τύπο των μαλλιών σου, ωστόσο, το χρώμα των μαλλιών μπορεί να διαρκέσει μέχρι και τρία λουσίματα. Τα HAIRchalk είναι ήδη διαθέσιμα στα συνεργαζόμενα με την L'Oreal κομμωτήρια και η λιανική τιμή πώλησης είναι περίπου 18 ευρώ το καθένα.












___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!