Yamamay: Ο κατάλογος με τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή 2013-2014

Η αγαπημένη μας εταιρεία Yamamay μας εύχεται "Merry Christmas" και μας χαρίζει έναν υπέροχο εορταστικό κατάλογο με σέξυ εσώρουχα, αλλά και πολλά outfits.
Το όμορφο μοντέλο από την Ιταλία, Marica Pellegrinelli μας ταξιδεύει στο μαγικό κόσμο της Yamamay για τα Χριστούγεννα 2013.
Η εορταστική συλλογή περιλαμβάνει μια σειρά εσωρούχων ειδικά για τα Χριστούγεννα, όπου το κόκκινο και το το μαύρο χρώμα πρωταγωνιστεί. Δαντέλες, στρας και φτερά στολίζουν τα εσώρουχα, ενώ τα κορδόνια και τα prints είναι αυτά που ξεχωρίζουν. Ολοκληρώστε την εμφάνισή σας με αυτά τα υπέροχα εσώρουχα για να αισθάνεστε σέξι και κομψή κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων μέσα και εξω.

Στον κατάλογο θα βρούμε σέξυ εσώρουχα, babydolls, ρόμπες, κορσέδες, νυχτικά, πιτζάμες και παντόφλες, όπως και υπέροχες προτάσεις δώρων.
















Η Yamamay φροντίζει και την εξωτερική σου εμφάνιση και προσφέρει μια σειρά από φορέματα, κολάν και καλσόν σε μεγάλη ποικιλία.





 Ο κατάλογος Yamamay περιέχει επίσης μια σειρά από αντρικά μποξεράκια με εορταστικές στάμπες και σχέδια σε κόκκινο εορταστικό χρώμα, αλλά και πιτζάμες για να χαρίσεις στον αγαπημένο σου και να μπείτε μαζί στο κλίμα των εορτών.










___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!