Mango: H Plus Size συλλογή Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Καλωσορίζουμε τη πρώτη γραμμή της Mango με μεγάλα μεγέθη και τίτλο «Violeta»! Τo ισπανικό brand επέλεξε το Plus Size μοντέλο από την Αυστραλία, τη Robyn Lawley για το νέο κατάλογο, ο οποίος διαθέτει πολλά ενδιαφέροντα casual-chic looks. Μέχρι στιγμής, η νέα γραμμή Mango Violeta περιλαμβάνει ως επί το πλείστον τα βασικά μιας νταρνταρόμπας, όπως κομψά σακάκια, πολλά κομμάτια denim και μερικά φορέματα τα οποία συνδυάζονται έξυπνα για να δημιουργήσουν ενδιαφέροντα looks. Θηλυκά, άνετα και must have κομμάτια φαίνεται να είναι το επίκεντρο της Mango για τη νέα γραμμή, η οποία θα είναι διαθέσιμη μόνο για fashionistas της Ευρώπης.

Οι πρώτες αντιδράσεις σχετικά με το νέο κατάλογο Mango Violeta Spring/Summer 2014 που διαθέτει κομμάτια σε μεγέθη 40-52 (Ευρωπαϊκή μεγέθη) ή 12 έως 24 (για Ηνωμένο Βασίλειο), είναι ενθουσιώδης. Πολλές fashionistas θα βρουν λύση και διέξοδο σ΄αυτή τη συλλογή, αφού περιλαμβάνει μοντέρνα κομμάτια για Plus Size γυναίκες με καμπύλες που δυσκολεύονται να βρουν το νούμερο του στα καταστήματα λιανικής.
Παρόλα αυτά υπάρχουν γυναίκες που παραπονέθηκαν, αφού πιστεύουν οτι το νούμερο 40 δεν θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε στη συλλογή και να αναφέρεται σαν "Plus Size" μέγεθος.






___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!