Ο κατάλογος Accessorize Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014

Η Nina Agdal είναι το πρόσωπο της νέας καμπάνας Accessorize άνοιξη / καλοκαίρι 2014, αναδεικνύοντας μερικά από τα πιο καταπληκτικά κομμάτια της μάρκας για τη νέα σεζόν. Η νέα καμπάνια γυρίστηκε στο Λος Άντζελες από το φωτογράφο Ben Weller.
Στη καμπάνια παρουσιάζεται μια μεγάλη ποικιλία από chic looks άκρως θηλυκά, κατάλληλα για την παραλία.
Η νέα καμπάνια Accessorize για την άνοιξη / καλοκαίρι του 2014 διαθέτει επιλογές που θα φτάσουν στα καταστήματα σε διαφορετικούς χρόνους τους επόμενους μήνες. Η μάρκα θα φέρει μια ποικιλία από τσάντες και εντυπωσιακά κοσμήματα που ολοκληρώνουν τα looks.
Οι νέες τσάντες Accessorize έχουν ένα αριστοκρατικό μοντέρνο σχεδιασμό και έρχονται σε μια πληθώρα χρωμάτων, από υπέροχα παστέλ σε φωτεινά candy χρώματα. Η βρετανική ετικέτα δείχνει μια ιδιαίτερη προτίμηση στις υπέροχες chic τσάντες με ένα σύγχρονο twist, τσάντες-φάκελο που αποπνέουν θηλυκότητα. Επίσης, δεν μπορούμε παρά να μιλήσουμε για μια τεράστια ποικιλία υποδημάτων, που έρχονται με άνετες επιλογές όπως σανδάλια, retro μυτερές μπαλαρίνες ή με λουράκι στον αστράγαλο που συνοδεύουν όμορφα τα υπόλοιπα κομμάτια. Όσο για τις fashionistas με μια ακόρεστη όρεξη για statement κοσμήματα, τα γυναικεία περιδέραια, τα πολύχρωμα βραχιόλια και δαχτυλίδια, θα τις αποζημιώσουν.













___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!