Axel accessories: Η Ελένη Μενεγάκη στη καμπάνια της Axel Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014 (+video)

Η Ελένη Μενεγάκη είναι η Axel Woman!
Σήμερα ανακοινώθηκε από την  Axel Accessories, την ελληνική εταιρεία μόδας με διεθνή παρουσία, η συνεργασία της με την κορυφαία παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης, την Ελένη Μενεγάκη.
Όπως δηλώνει η εταιρεία: Το αποτέλεσμα αυτής της συναρπαστικής και με εξαιρετική χημεία σύμπραξης, αποτυπώνεται ιδανικά στην πιο εντυπωσιακή και αντιπροσωπευτική παρουσίαση της ελληνικής μόδας, για την περίοδο άνοιξη – καλοκαίρι 2014.
Με κοινούς παρονομαστές το δυναμισμό, τη ζωντάνια, την κομψότητα και τη θηλυκότητα, η Axel Accessories και η εκθαμβωτική Ελένη Μενεγάκη συνέβαλαν στη δημιουργία ενός εξαίσιου αποτελέσματος, μιας κολεξιόν που αποτελεί πρόκληση για τις αισθήσεις και απογειώνει την ελληνική μόδα.
Στη καμπάνια αναδεικνύονται τα εκπληκτικά ζωηρά χρώματα, οι μοναδικοί συνδυασμοί σχεδίων και σχημάτων, το απαράμιλλο στιλ των ρούχων, τσαντών, παπουτσιών και των αξεσουάρ της νέας collection Axel Spring - Summer 2014. Ανυπομονούμε για την ολοκληρωμένη συλλογή και τον κατάλογο Axel accessories Άνοιξη/Καλοκαίρι 2014.












___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!