Τα μαγιό BERSHKA Καλοκαίρι 2014

BERSHKA
Η νέα εκπληκτική συλλογή μαγιό από τη Bershka για το καλοκαίρι 2014, είναι άκρως νεανική, άνετη και δημιουργεί υπέροχες σιλουέτες.
Τα σχήματα και τα μοτίβα του σχεδιασμού τραβούν αμέσως την προσοχή μας και το αποτέλεσμα συμπληρώνουν οι δροσερές, ζωηρές αποχρώσεις. Έτσι για ακόμα ένα καλοκαίρι η εταιρεία Bershka μας προσφέρει μια σειρά από μαγιό με τέλεια εφαρμογή και συνδυασμό αποχρώσεων και σχημάτων.
Οι ηλιόλουστες και χαρούμενες εικόνες που βλέπουμε στο νέο κατάλογο με μαγιό από τη Bershka μας κάνουν να ανυπομονούμε για το Καλοκαίρι 2014!
Μαγιό Push-up, tops με βολάν, και σχήματα balconette, τρίγωνα και με κορδόνια προσφέρουν συνολική κομψότητα και glam στα σύνολα της παραλίας, που έρχονται με αποχρώσεις όπως το μπλε, το πράσινο και το  φούξια.
Ζωηροί τόνοι , δροσερά prints και θηλυκά στοιχεία παρέχουν μια ενδιαφέρουσα αντίθεση σε μαυρισμένο δέρμα που σίγουρα δε περνά απαρατήρητη.
Μια θηλυκή πινελιά είναι το γεγονός ότι η ετικέτα έχει επιλέξει chic λεπτομέρειες όπως το βολάν στο πάνω μέρος, το οποία μπορεί να αποδειχθεί μια εξαιρετική επιλογή για όσες επιθυμούν να προσθέσουν οπτικά όγκο στην περιοχή του στήθους.
Άλλες υπέροχα top από μπικίνι είναι το υπέροχο στυλ balconette, το βελονάκι, το top bandeau ή αυτά που δένουν στο λαιμό. Αν η μονοχρωμία δεν είναι το αγαπημένο σας, στη συλλογή θα βρείτε prints όπως animal prints, floral, ριγέ και ένα υπέροχο navy μπικίνι με μοτίβο από άγκυρες.











___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!