Vick’s Vapor Rub: Οι 6 απίστευτες χρήσεις του!

Έχοντας μεγαλώσει με τη συνήθεια του να το τρίβουμε στο στήθος σε κάθε κρυολόγημα, είμαι ευτυχής που έχουμε βρει και άλλους τρόπους για να χρησιμοποιήσουμε το γνωστό σε όλους Vicks.  Σίγουρα το Vicks περιέχει μια πανάρχαια συνταγή με μέντα, που βοηθά με τη αποσυμφορητική του ιδιότητα στην ανακούφιση του κρυολογήματος, το λαιμό, τη μύτη και το μπούκωμα, έχει όμως και άλλες δυνάμεις. Πόσες από αυτές γνωρίζεις;

Ένας από τους πιο περίεργους τρόπους για να χρησιμοποιήσετε το Vicks Vapor Rub είναι να το χρησιμοποιήσετε στα πόδια! Εφαρμόστε τo γενναιόδωρα πάνω στα πόδια σας και να καλύψτε τα με ζεστές κάλτσες. Ο βήχας θα υποχωρήσει και θα κοιμηθείτε ήρεμα.

Εφαρμόστε το στα νύχια και στα πετσάκια για να θεραπευτείτε από τους μύκητες. Μπορεί να πάρει κάποιο χρόνο, αλλά τα αποτελέσματα είναι αρκετά εντυπωσιακά. Ίσως χρειαστεί να εφαρμόσετε την αλοιφή για μερικές εβδομάδες για να βεβαιωθείτε ότι έχετε ξεφωρτωθεί τους μύκητες των νυχιών. 

Φανταστείτε ότι έχετε ήδη πάρει ένα παυσίπονο, αλλά ο πονοκέφαλός σας επιμένει. Μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα με μια μικρή ποσότητα Vicks στο μέτωπο και τους κροτάφους σας κάνοντας απαλό μασάζ.  

Εκπαιδεύστε  τη γάτα σας! Οι γάτες αντιπαθούν τη μυρωδιά του Vicks, αν λοιπόν χρησιμοποιούν τα νύχια τους για να καταστρέψουν τους τοίχους, πόρτες, παράθυρα, ακόμα και τους καναπέδες, απλά απλώστε μια μικρή ποσότητα του Vicks. Η μαγική αλοιφή νομίζετε ότι χρησιμοποιείται μόνο για τη θεραπεία του κοινού κρυολογήματος, προστατεύει όλες εκείνες τις «στοχευμένες περιοχές» και κρατά τη γατούλα σας μακριά.

Ένας ακόμη τρόπος για να χρησιμοποιήσετε to Vick's είναι σαν μια κρέμα ή λοσιόν όπως αυτές που χρησιμοποιεί ο μασέρ στο σπα. Παρέχει άμεση ανακούφιση από τον πόνο, τον πόνο στους μυς, διότι αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος. Προσέξτε όμως για την έντονη μυρωδιά που θα σας ακολουθεί μετά. 

Μια μικρή ποσότητα Vicks θα κάνει θαύματα και θα απομακρύνει τα κουνούπια. Μπορείτε να το εφαρμόσετε σε ρούχα ή άμεσα στο δέρμα σας. Αν έχετε ήδη τσίμπημα από κουνούπι εφαρμόζοντας Vicks σε εκείνη την περιοχή θα βοηθήσει επίσης. 

Χρησιμοποιήστε το πάντα με σύνεση και αφού πρώτα διαβάσετε τις φαρμακευτικές οδηγίες χρήσης του!  ___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!