Τέλειοι γλουτοί με μια απλή άσκηση: Καθίσματα!

 Ετοίμασε το σώμα σου για το Καλοκαίρι κάνοντας μια απλή αλλά απόλυτα θαυματουργή άσκηση, τα καθίσματα ή αλλιώς squats.
H άσκηση squats αποτελεί θεμέλιο δύναμης, πάνω στο οποίο μπορείτε να χτίσετε ένα εμφανίσιμο και λειτουργικό κορμί. Ξεκίνα σήμερα κιόλας ένα Challenge 30 ημερών για να τονώσεις τους γλουτούς σου!
Δες παρακάτω το πρόγραμμα 30 ημερών καθώς και οδηγίες για να ακολουθήσεις σωστά την άσκηση.
Είναι η καλύτερη άσκηση γιατί:
  • Είναι η πιο φυσική λειτουργική κίνηση του σώματος, που την κάνουμε καθημερινά, πχ. όταν σηκωνόμαστε από το κρεβάτι ή από μία καρέκλα. Γυμνάζει με φυσικό τρόπο (κι όχι απομονωμένα) το πόδι, του κύριους αλλά και όλους τους σταθεροποιητές μύες, όπως τους προσαγωγούς και απαγωγούς.
  • Εμπλέκει ταυτόχρονα το 60% του σώματος. Όχι μόνο τους τετρακέφαλους των ποδιών, αλλά και τους δικέφαλους, τους γλουτούς, τους ραχιαίους, την πλάτη, τους κοιλιακούς. Είναι πλέον επιστημονικώς αποδεδειγμένο πως η εμπλοκή περισσότερων μυϊκών ομάδων ταυτόχρονα δε δρα αθροιστικά στην επίδραση της άσκησης, αλλά πολλαπλασιαστικά.  
  • Είναι ταυτόχρονα και άριστη αερόβια άσκηση.
  •  Έχει τη μεγαλύτερη λιποδιαλυτική επίδραση από κάθε άλλη άσκηση στο γυμναστήριο, εξ αιτίας όσων αναφέρθηκαν παραπάνω, αλλά και γιατί επηρεάζει την αυξητική ορμόνη (και κάποιες άλλες), με τρόπο ώστε να αυξάνεται η λιποδιάλυση και κατά τη διάρκεια της άσκησης, αλλά και τα 24ωρα που ακολουθούν.



___________________

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!