10 συμβουλές για το πώς να φαίνεσαι πιο sexy

Η σεξουαλικότητα σε κάνει να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και για να το καταφέρεις αυτό δεν χρειάζεται να φοράς προκλητικά ρούχα, ούτε να είσαι συνεχώς «στημένη» σαν κούκλα. Η σεξουαλικότητα βγαίνει από μέσα σου και δεν χρειάζεται υπερβάλλοντα ζήλο. Ρίξε μια ματιά στις παρακάτω συμβουλές...


1. Φόρεσε τα σωστά ρούχα

Όταν πρόκειται για σέξι, τα ρούχα παίζουν έναν μεγάλο ρόλο. Αλλά δεν μιλώ για τα αποκαλυπτικά ρούχα, αλλά για το πόσο σας ταιριάζουν. Δεν είναι θρίαμβος το να χωρέσετε σ ένα μικρότερο νούμερο απ το δικό σας που θα σας πιέζει και θα αισθάνεστε έτοιμες να εκραγείτε. Αυτό δεν είναι καθόλου σέξι.

2. Διάλεξε τα κατάλληλα εσώρουχα

Φορώντας ένα κακής τοποθέτησης σουτιέν καταλήγει στο να προκαλεί αντιαισθητικά εξογκώματα. Ξεπεράστε αυτό φορώντας ένα σωστό για το σωματότυπο σου εσώρουχο. Επίσης να φοράς καθημερινά τα «καλά» σου εσώρουχα και όχι ασυνδύαστα σετάκια, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να προκύψει.

3. Να είσαι τολμηρή με το Μακιγιάζ

Το κόκκινο κραγιόν είναι το σήμα κατατεθέν της σέξι γυναίκας. Μην το ξεχνάς ποτε.

4. Ασκηθείτε

Η άσκηση δεν θα βοηθήσει μόνο να τονωθείτε, αλλά και την τόνωση των επιπέδων των ενδορφινών σας επίσης. Είναι η όλη ιδέα και αν αισθάνεστε καλύτερα, θα το δείχνετε καλύτερα.

5. Ισιώστε

Η καλή στάση του σώματος μπορεί να κάνει θαύματα για την εμφάνισή σας. Περπατήστε ίσια και κρατήστε τους ώμους σας πίσω και το κεφάλι σας ψηλά. Μια καλή στάση του σώματος και αποπνέει αποφασιστικότητα και εμπιστοσύνη.

6. Να φοράτε Shades

Προσθέστε μια λάμψη και ένα μυστήριο στην καθημερινή εμφάνιση σας, φόρεσε ένα ζευγάρι σκούρα, τεράστια γυαλιά ηλίου. Όταν πρόκειται για το πώς να είσαι πιο σέξι, αυτή είναι μια συμβουλή που είναι τόσο πρακτική και μοντέρνα!

7. Καλλωπισμός

Η καλή περιποίηση είναι το κλειδί για να αισθάνεσαι πιο σέξι. Πράγματα όπως καλοδιατηρημένα νύχια, φρύδια με σχήμα και στυλ μαλλιών μπορεί να κάνει τη διαφορά!

8. Φορέστε μαλακά υφάσματα

Αυτή είναι μία από αυτές τις συμβουλές για την πιο σέξι εμφάνιση που μπορεί να μην είναι προφανής. Ενώ μπορεί κανείς να συνδέσει την σεξουαλικότητα με τα δέρματα τα μεταλλικά υφάσματα, κι όμως μαλακά υφάσματα όπως το σατέν και τα suedes λειτουργούν πολύ καλύτερα.

9. Αφήστε κάτι στη φαντασία

Όπως ανέφερα στην εισαγωγή, σεξουαλικότητα δεν είναι η παρουσίαση όσο το δυνατόν περισσότερο του δέρματος. Χρησιμοποιήστε τον κανόνα της ισορροπίας. Ένα φόρεμα σεμνός μπορεί να γίνει ακόμη πιο τολμηρό με ανοιχτή πλάτη. Μην αφήνετε όλα τα σημεία του σωματός σας ακάλυπτα.

10. Η αυτοπεποίθηση είναι το βασικό

Η αληθινή σεξουαλικότητα έρχεται από μέσα σας . Εάν αισθάνεστε σέξι, αυτό θα λάμψει.. Χαμογελάστε. Και μην αφήσετε τίποτα να σας ρίξει τη διάθεση και την αυτοπεποίθηση σας.

Αν θέλετε να ξέρετε πώς να φαίνεστε και να αισθάνεστε πιο σέξι, ξεκινήστε με αυτές τις απλές συμβουλές.. Ποιες είναι οι δικές σας συμβουλές για το πώς να δείχνουμε πιο σέξι;

--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!