Τι κάνεις μετά το σεξ ...

Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνετε μετά το σεξ, εκτός από τον ύπνο! Πάμε να εξερευνήσουμε όλα τα διαφορετικά πράγματα για να συνδεθείτε πάλι με τον σύντροφό σας πολύ περισσότερο!


1. Αγκαλιάστε τον

Αυτό δεν είναι κάτι πρωτότυπο αλλά πολλές κοπέλες αναρωτιούνται αν μπορούν να το κάνουν, μα φυσικά, τα χάδια είναι πολύ καλύτερα μετά από το σεξ και ένας όμορφος τρόπος για να του δείξεις πως τον αγαπάς. Δεν είναι πολύ καλύτερο από το γυρίζεις πλευρά και να κοιμάσαι;

2. Συζήτηση

Ένα από τα μεγαλύτερα πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά το σεξ είναι συζήτηση. Δεν χρειάζεται να μιλήσετε για το σεξ, δεν χρειάζεται καν να μιλήσετε για τίποτα σοβαρό, απλά μιλώντας ο ένας στον άλλο μπορεί να αναζωπυρώσει τη φλόγα και να βελτιωθεί η επικοινωνίας σας.

3. Επανασύνδεση

Η επανασύνδεση μπορεί να συμβεί με οποιοδήποτε τρόπο. Μπορεί να συμβεί ενώ μιλάτε, αγγίζοντας ,ακόμα και μόνο με χάδια, αλλά η επανασύνδεση που εννοώ είναι μόνο για εκείνη τη στιγμή, κοιτάζοντας ο ένας τον άλλον, ίσως ψιθυρίζοντας μικρά μυστικά ή ανταλλαγή φαντασιώσεων. Αυτή είναι η στιγμή που η οικειότητα είναι στο υψηλότερο επίπεδο!

4. Άγγιγμα

Ένα απαλό άγγιγμα στο χέρι του, ένα άγγιγμα μέσα από τα μαλλιά του ,ένα μικρό πείραγμα γενικώς. Αυτό θα ξυπνήσει όλες τις αισθήσεις και πάλι ποιος ξέρει πού μπορεί να σας οδηγήσει!

5. Συζητήστε για μελλοντικά σχέδια

Συζητώντας τα πράγματα όπως το μέλλον σας είναι εξαιρετικά σημαντικό! Ίσως θα μπορούσατε να μιλήσετε για τις ελπίδες και τα όνειρά σας και τι νομίζετε ότι μπορεί να θέλετε να κάνετε στο μέλλον. Μετά το σεξ είναι δύσκολο να σου φέρει αντίρρηση.

6. Απολαύστε το After σεξ

Αφού κάνετε σεξ, υπάρχει μόνο ένα συναίσθημα και μια κατάσταση ιδανική, ότι μπορείτε να χαλαρώσετε απόλυτα. Είναι ένα από τα πιο υπέροχα συναισθήματα σε ολόκληρο τον κόσμο έτσι; Γιατί να μην αφεθείτε σε αυτό το συναίσθημα;!

7. Γέλιο

Στο Σεξ δεν πρέπει να είναι όλα σοβαρά, στην πραγματικότητα, μπορείτε να έχετε ένα κομμάτι διασκέδασης με αυτό. Μετά ή ακόμη και κατά τη διάρκεια του σεξ απλά γελάστε! Αυτό θα σας κάνει να αισθάνεστε πιο κοντά στον άνθρωπο σας και καλύτερα το σεξ να μην είναι τόσο σοβαρό!

8. Φάτε στο κρεβάτι

Το σεξ είναι ένα δύσκολο έργο ,καίτε πολλές θερμίδες και ένας τρόπος για να ανεφοδιάσετε με ενέργεια το σώμα σας είναι να φάτε! Οπότε γιατί να μην φτιάξετε ένα γεύμα και να το φάτε με το σύντροφό σας μετά το σεξ στο κρεβάτι!

Αυτές είναι οι κορυφαίες 8 δραστηριότητες για μετά το σεξ. Εσείς έχετε λίστα με πράγματα που κάνετε μετά το σεξ; Αν ναι τότε δώστε μας καμιά ιδέα!

--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!