10 Όμορφοι τρόποι για να τελειώσει μια σχέση

1. Να είστε τίμιοι

Θες να χωρίσεις με κάποιον και να είσαι απόλυτα ειλικρινής μαζί του. Αυτό σημαίνει ότι θα θελήσεις να του πεις ακριβώς τι αισθάνεσαι και γιατί δεν πιστεύεις ότι πάει άλλο, οκ συμφωνώ μαζί σου. Βεβαιώσου ότι το κάνεις σωστά όμως! Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είναι ωμή και άχαρη η αλήθεια, απλά φέρσου ευγενικά.


2. Διαλέξτε την κατάλληλη στιγμή

Ας πούμε ότι, μόλις έχει πεθάνει το σκυλί του και κλαίει στον ώμο σου –ε ναι, δεν είναι η καλύτερη στιγμή για να τον χωρίσεις. Βεβαιώσου ότι δεν είναι αναστατωμένος από κάτι άλλο τη στιγμή που θα του το πεις.

3. Πρόσωπο με πρόσωπο

Με όλη τη τεχνολογία στις μέρες μας, είναι πραγματικά εύκολο να τον χωρίσεις από ένα μήνυμα ή ακόμα και ένα email. Μπορείς να σκεφτείς καλύτερο τρόπο για να τελειώσει μια σχέση, με ειλικρίνεια, και αυτό το καταφέρνεις μόνο πρόσωπο με πρόσωπο. Με αυτόν τον τρόπο, θα είναι σε θέση να δει το ύφος σου, τη συμπεριφορά σου και τη γλώσσα του σώματος σου.

4. Βεβαιώσου ότι είσαι έτοιμη να το κάνεις

Ακριβώς επειδή μπορεί να είσαι θυμωμένη μαζί του, δεν σημαίνει ότι θέλεις να χωρίσεις κιόλας .. Έτσι, είσαι σίγουρα έτοιμη να τερματίσεις πραγματικά τη σχέση σου; Σκέψου το..

5. Κατανόηση και διπλωματία

Όταν πρόκειται για χωρισμό, δεν μπορείτε να περιμένετε πάντα το καλύτερο από τον άλλον. Ένας από τους ωραίους τρόπους για να τελειώσει μια σχέση είναι η κατανόηση. Πες του ότι καταλαβαίνεις γιατί είναι αναστατωμένος, αλλά ότι δεν πρόκειται να σου αλλάξει έτσι γνώμη.

6. Μην αναφέρεις άλλο πρόσωπο

Ακόμα κι αν βγαίνεις ραντεβού με κάποιον άλλον ή σου αρέσει κάποιος ήδη, μην το αναφέρεις. Απλά πες του την αλήθεια για την κατάσταση: δεν θέλεις να είσαι μαζί του. Αν ήξερε ότι επρόκειτο να βγαίνεις με κάποιον άλλον αμέσως, θα ήταν πληγωμένος.

7. Σκέψου τα συναισθήματά του

Κάθε φορά που προσπαθώ να βρω ένα ωραίο τρόπο για να τελειώσει μια σχέση, σκέφτομαι τα συναισθήματά του άλλου..Θυμήσου το αυτό, μπορεί να τύχει αργότερα σε εσένα και δεν θα είναι καθόλου ευχάριστο.

8. Μην του αφήσεις ελπίδες

Ένα από τα μεγαλύτερα λάθη που κάθε κοπέλα σχεδόν κάνει όταν προσπαθεί να κλείσει μια σχέση, του αφήνουμε έμμεσα υπονοούμενα ότι μπορεί και να ξαναγυρίσουμε και ότι δεν είμαστε σίγουρες . Εάν πρόκειται να χωρίσεις με τον φίλο σου, κάντο ξεκάθαρα. Ας τον να το καταλάβει για να ξεκινήσει η διαδικασία επούλωσης!

9. Να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο

Ο χωρισμός δεν είναι ποτέ, ποτέ εύκολος και έτσι όταν πηγαίνεις γι αυτό, ίσως να είσαι προετοιμασμένη για το χειρότερο. Αυτό σημαίνει, ότι μπορεί να ακούσεις και πράγματα που θα σε πληγώσουν.

10. Μάθε πότε πρέπει να φύγεις

Τέλος, πρέπει να ξέρεις πότε να το βάζεις στα πόδια. Ακριβώς επειδή έχετε χωρίσει δεν σημαίνει ότι πρέπει να σταθείς εκεί και να τον παρηγορείς. Απλά πες του ότι είσαι λυπάσαι για την κατάσταση και για ότι αισθάνεται και φύγε.

Προσωπικά, μισώ τους χωρισμούς. Πάντα κάποιος πονάει! Υπάρχουν ωραίοι τρόποι για να τελειώσει μια σχέση όμως, εσείς έχετε να κάνετε κάποιες προτάσεις για έναν πιο ανώδυνο χωρισμό;

--------------------

Βρες τα πιο διάσημα brands σε χαμηλές τιμές στο

Brands Galaxy!