Τα top trends μαγιό για το καλοκαίρι 2012

Τάση # 1: Prints




Όλα τα είδη των εκτυπώσεων θα τα δούμε σε μαγιό. Άλλα εμπριμέ, φυλετικές εκτυπώσεις, καθώς και γεωμετρικά , λεοπάρ, ρίγες, ζιγκ ζαγκ και μπορεί να είναι μια από τις επιλογές μας.

Τάση # 2: Μ’ ένα-ώμο




Ακριβώς όπως τα ένα ώμο-φορέματα έχουν γίνει δημοφιλής και στα μαγιό με τον ίδιο τρόπο θα συνεχίζουν να εμφανίζονται


Τάση # 3: Με κόψιμο


Το κόψιμο στα μαγιό είναι πολύ σέξι και εξαιρετικά δημοφιλές στα κορίτσια που αναζητούν την προσοχή ή εκείνες που έχουν τέλειο σώμα και δεν φοβούνται να το δείξουν.


Τάση # 4: Πούλιες


Αν αγαπάτε ότι λάμπει, τα μαγιό αυτού του τύπου θα είναι ένα χτύπημα στην παραλία αυτή τη σεζόν. Οι Πούλιες θα είναι παντού, σε όλα τα χρώματα, τα οποία συμπληρώνονται με κρύσταλλα beading, και κεντήματα.


Τάση # 5: Μονοχρωμία


Η Μονοχρωμία στο μπικίνι θα είναι πάντα μεταξύ των φαβορί στις γυναίκες. Κατά τη διάρκεια της σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2012 εποχή των παστέλ αποχρώσεων, το λευκό και το πορτοκαλί θα κυριαρχήσουν. Ψάξτε για τα κομμάτια με ενδιαφέρουσες λεπτομέρειες για την αποφυγή κάτι βαρετού στην παραλία.

Τάση # 6: Ρετρό


Το Retro είναι πάλι στη μόδα, ένα ρετρό-εμπνευσμένο μπικίνι είναι κατάλληλο για την κάλυψη των προβληματικών περιοχών σας και θα αισθάνεστε πιο άνετα σε οποιαδήποτε κατάσταση.


Τάση # 7: Με βολάν


Δεν είναι κακό και να το εξετάσουμε είναι γλυκό, κοριτσίστικο . Όμως, μείνετε μακριά από αυτό, αν θέλετε να φανείτε πιο αδύνατη, ειδικά στην περιοχή του γλουτού.

Τάση # 8: Ριγέ

Είναι καταπληκτική εμφάνιση για τις γυναίκες με μικρό στήθος.

Αυτές είναι οι τάσεις, στη βιομηχανία της μόδας που μας λέει τι να φορέσουμε, αλλά πρέπει να το επαναλάβουμε άλλη μια φορά θα πρέπει να εξετάσετε το σωματότυπό σας, πριν την αγορά ενός μαγιό. Σκεφτείτε τις αναλογίες σας και τις περιοχές που θα θέλατε να κρυφτούν. Καλή τύχη με αυτό, κορίτσια!